Живем в интересном месте и в интересное время - в дорогом доме на Позняках, на самом элитном этаже (там только двухэтажные квартиры) устроили дешевый хостел - скорей даже общежитие с стоимостью проживания 180 грн в неделю (может, цена уже и другая). В квартире на двухэтажных кроватях ночует по тридцать с лишним человек. И побороть эту раковую опухоль не получается уже почти год. Подъезд превращается в зону боевых действий (и это престижная новостройка в далеко не самом криминальном районе Киева). Сегодня даже сделали репортаж о недавних событиях http://reporter.korrespondent.net/reports/15394
Нет ли у кого-то опыта борьбы с подобным? Приветствуются мнения, советы, контакты
Досвіду, на щастя, немає. Є думки. По-перше, надання квартири в оренду - це підприємницька діяльність. Якщо вона законна/напівзаконна, тобто у людини є хоча б свідоцтво про єдиний податок, все одно є важелі впливу. Наприклад, я певна, що існують якісь нормативи розміщення людей на квадратний метр площі, і ваші 2 чи навіть 3 метри на людину навряд чи в ці нормативи вписуються. Санстанція і таке інше. Але швидше за все, ніякого свідоцтва немає. Тоді це незаконна підприємницька діяльність. Таким може займатися така організація, як УБЕЗ (управління по боротьбі з економічними злочинами). Краще, звичайно, якщо ви будете шукати виходи на людей звідти через знайомих, щоб зацікавити їх матеріально. Це незаконно , але в нашій країні хоч якась ймовірність результату. Просто дивує той факт, що звичайна міліція нічого не робить.
Та, насправді, там досить дивно люди себе ведуть. Я маю на увазі сторону, що "захищається". Мене за деякі коментарі уже запідозріли у організації нападу. На звичайні запитання не відповідають. Варіантів розвитку я запропонував декілька. А, ну і міліція там "прикормлена" однією зі сторін конфлікту.