Камради, порекомендуйте плз., хорошого офтальмолога, що спеціалізується на лікування очей після травми (гілочкою очне яблуко). По швидкій зверталась в Жовтневу лікарню. Пролікувалась, все було ок. Через 8 міс. знову почало боліти, ерозія стала більшої, навіть хотіли класти у лікарную. Але знову ж все сталось так швидко, ну і звісно вночі, що зверталась у Жовтневу до чергового лікаря. Але ж це не варіант Новий зір та Ексимер цим не займаються, лікар (з Комарова), в якого лікується бабуся сказала, що це не її профіль, рекомендувала іншого лікаря, але вона на конференціі/відрядженні, буде не скоро, а око знову почало боліти Всім небайдужим дякую
говорят в медисвите не плохие окулисты (лично не была) + есть еще микрохирургия глаза в медгородке, но так бдительность не терять с ними...
3 роки тому також впав на гілочку. Все повитягували, помазюкав тиждень. Болить дотепер, якщо дотулитися через повіку. Питав знайомого дохтора - WTF? - каже, а шо ти хтів? то вже на всю жисть...
якщо поболюэ, то в Жовтневый мені рекомендували використовувати мазь Флоксал, ще непогано очний гель солкосерил. Все допомагає, але хочеться проконсультуватися по стану ока на даний момент, про перспективи, а також чи достатньо просто при необхідності помазати око, скільки його мазюкати і таке інше
виявляється, що через велику к-ть ліків під час лікування око "пересохло", особливо сильно це відчувається зранку. Вирішення проблеми - штучна сльоза, все виявилось так просто
Можливо комусь інфа буде в пригоді
пару років тому влетіла в око абразивна піщинка з болгарки (окуляри були але воно якось рикошетом на швидкості). десь три місяці око боліло і якраз штучною сльозою капав. все пройшло боліти перестало зажило типу. але тепер коли дивлюсь на білий фон бачу чорну крокозяблу. і на травмованому оці різкість дуже впала. так що боліти то пів біди. далі інші проблеми і мені сказали що це вже не лічиться.
пару років тому влетіла в око абразивна піщинка з болгарки (окуляри були але воно якось рикошетом на швидкості). десь три місяці око боліло і якраз штучною сльозою капав. все пройшло боліти перестало зажило типу. але тепер коли дивлюсь на білий фон бачу чорну крокозяблу. і на травмованому оці різкість дуже впала. так що боліти то пів біди. далі інші проблеми і мені сказали що це вже не лічиться.
Ты к окулисту сходи со своей крокозяблиной. А то скоро тока один квадрат Малевича видеть буш.
все пройшло боліти перестало зажило типу. але тепер коли дивлюсь на білий фон бачу чорну крокозяблу. і на травмованому оці різкість дуже впала. так що боліти то пів біди. далі інші проблеми і мені сказали що це вже не лічиться.
перестало боліти оскільки ця піщинка вросла в око. В знайомої робили операцію та вирізали.
все пройшло боліти перестало зажило типу. але тепер коли дивлюсь на білий фон бачу чорну крокозяблу. і на травмованому оці різкість дуже впала. так що боліти то пів біди. далі інші проблеми і мені сказали що це вже не лічиться.
перестало боліти оскільки ця піщинка вросла в око. В знайомої робили операцію та вирізали.
та ходив я до окуліста. нема там піщинки. тільки шрам від неї залишився (це не просто піщинка була а кусочок абразиву сильно нагрітий). і цей шрам "трошки не прозорий". прийнятних методів лікування не назвали.