Тот свет - это фантастическая категория, придуманная на этом свете!
нельзя однозначно утверждать, что "того света" нет. На данном этапе нашего существования это недоказуемо.
Чайник Рассела
Думаю что да...Мне кажется что страшнее всего быть присмерти, и знать что ты еще ничего не успел сделать из того о чем мечтал...И по сути вспомнить то нечего....
.
.
я займався йогою 4 роки, знаєте чому кинув? Страшно стало. Перестаєш бути людиною, в традиційному сенсі. Життя починає нагадувати якись сон, який ти просто спостерігаєш, не приймаючи участі, та і бажання приймати участь практично відсутне. Оточуючих це теж лякає. Можливо пізніше, коли виконаю свою дхарму перед дітьми. Коротше вирішив поки що погратись в цю гру, яку називають життям:) Хоча, якщо займатись йогою як фізкультурою, то дуже і дуже рекомендую
..Життя починає нагадувати якись сон, який ти просто спостерігаєш, не приймаючи участі..
Гм.. Таке само відчуття було, коли служив в армії.. Начебто спостерігаєш з боку, все відбувається не з тобою.. Можливо, так діє людська психіка в якихось екстремальних умовах..
..Життя починає нагадувати якись сон, який ти просто спостерігаєш, не приймаючи участі..
Гм.. Таке само відчуття було, коли служив в армії.. Начебто спостерігаєш з боку, все відбувається не з тобою.. Можливо, так діє людська психіка в якихось екстремальних умовах..
Можливо, але раджа-йога має цілий арсенал вправ, які ведуть до цього стану без будь-яких екстремальних умов.
нє, ну я тоже раньшє щитав, шо ото як вийду на пєнсію, та як ото розвернусь... а зараз чото щєтаю, шо маю усі шанси до пенсії не дожити.
щодо оточуючих - їм як правило абсолютно монопіссуарно на тебе, не залежно від того у яких стосунках ви перебуваєте. як правило оточуючі мислять себе і тебе тіламм і перебувають з тобою у тілесних відношеннях. як тільки ти сам перестаєш бути тілом у своєму розумі, оточуючі втрачають до тебе тілесний інтерес, а іншому вони не навчені
А разве такого нет, например, когда от шока не чувствуешь боли? А боль потом приходит, через некоторое время? Да и о мозге у людей очень много вопросов - ещё изучать и изучать. Кто его знает, какие мы ещё его тайны разгадаем?
ну поизучайте немного медицину, что такое адреналин, как он работает поинтересуйтесь... от незнания - много нелепых выводов рождается.
Хоча, якщо займатись йогою як фізкультурою, то дуже і дуже рекомендую
хатха-йога и в том духе?
достаточно ли пожил человек, если перед смертью у него воспоминаний оставалось больше, чем надежд?