|
|
|
|
|
а "наш пострел везде успел"  пожалуй, первый имевший отношения со всеми тремя финалистками
оце дуже підозріло. Не тільки самі відносини з трьома, а й широке рекламування цих відносин. 
якщо я раніше сумнівався що він гей, то після такого мачо-бикозаплідного фіналу - впевнений на 99%
мені монопісуально, гей він, чи ні. питання у тому, що зміг, ще й не розсварившився з жінками, з усіма мати стосунки. маладца!
|
|
|
|
|
|
|
а "наш пострел везде успел"  пожалуй, первый имевший отношения со всеми тремя финалистками
оце дуже підозріло. Не тільки самі відносини з трьома, а й широке рекламування цих відносин. 
якщо я раніше сумнівався що він гей, то після такого мачо-бикозаплідного фіналу - впевнений на 99%
мені монопісуально, гей він, чи ні. питання у тому, що зміг, ще й не розсварившився з жінками, з усіма мати стосунки. маладца!
ти не зрозуміла. 99% що він, значить всі "відносини" - сценарій. І "маладца" по сценарію
|
|
|
|
Не смотрел, но одобряю. Трахнул одну, выбрал другую, а живет с третьей
|
|
|
|
а живет с третьей
Чего заслуживает, то и получил
|
|
|
|
|
|
|
Прям сериал какой-то, а не реалити-шоу Чего же он Иру не выбрал в самом проекте, сценарий превыше всего? Я в шоке
100%-ный обман зрителя! Сценарий, лучше любого сериала Закрутили конечно неожиданно, да и сыграли не плохо последние участницы молодцы
|
|
|
|
0 користувачів і 9 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.
Модератор: moderator, Valerievna
Роздрукувати всю тему
|
Права
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
HTML дозволений
UBBCode дозволений
|
Рейтинг:
Переглядів теми: 65781
|