pandry2007 31.03.2013 16:02 пишет: У меня открывание-закрывание багажника происходит так-же как и двери, но установщик сказал, что будет только открывать или только закрывать
все, і я уже встановив: плюси: - багажник відкривається з брелка (але не вдобно, що треба спочатку одну кнопку потримати, а потім натиснути іншу, було б простіше, якби однією відкривав) - на брелку, натиснувши відповідну кнопку можна дізнатись температуру в салоні авто. - приємний на відчуття брелок - при спрацюванні сигналізації брелок кричить і вібрує "шодурний" - приємна підсвітка брелка - миттєвий відгук на закриття/відкриття мінус: -коли ставиш на охорону і наприклад двері не закриті (саме двері, не багажник), то машина закриває, пише що все ок, але приблизно через 1 хв, брелок сигналізує, що двері не закриті, не вдобно в плані-закрив, відійшов від машини, а потім повертаєшся і дивишся "шозанафіг" - можливо це мені так підключили, але поки не знімеш машину з сигналізації-багажник не відкриєш з брелка.
не і поки все...загалом дуже задоволений. ДЯкую за допомогу у виборі і відгуки.
Belui88 01.04.2013 19:46 пишет: все, і я уже встановив: плюси: - багажник відкривається з брелка (але не вдобно, що треба спочатку одну кнопку потримати, а потім натиснути іншу, було б простіше, якби однією відкривав)
Зато защита от случайного нажатия
Belui88 01.04.2013 19:46 пишет: - на брелку, натиснувши відповідну кнопку можна дізнатись температуру в салоні авто.
Из-за того, что датчик в блоке, а блок обычно под торпедой, то корректно показывает только, когда движок холодный.
Belui88 01.04.2013 19:46 пишет:
-коли ставиш на охорону і наприклад двері не закриті (саме двері, не багажник), то машина закриває, пише що все ок, але приблизно через 1 хв, брелок сигналізує, що двері не закриті, не вдобно в плані-закрив, відійшов від машини, а потім повертаєшся і дивишся "шозанафіг"
У официального представителя Старлайна в Украине (Гугль в помощь), но купить это только пол-дела, нужно ещё грамотно установить, возможно представитель подскажет установщика.
Святослав 05.06.2013 17:53 пишет: Интересно эта девушка на видео правду говорит или нет? StarLine61
На форуме Старлайна вроде обсуждалось. Если правильно помню, то если покупать через официальные каналы, то все нормально, там что-то было про цвет букв на коробке. Якобы есть подделки. Думаю, что при желании легко будет найти эту ветку у них там.
deleted#1
Анонім
Re: StarLine A61 Dialog
[Re: olegoo]
21 июня 2013 в 13:05 Гілками
E.V. 21.06.2013 13:05 пишет: Интересно, Автозвук относится к официальным каналам?
Относится. Но все равно антенный модуль лучше под торпедо приклеить. Ну будет недоступна кнопка вызова брелка. Но кто ею пользуется? Зато красившее будет - на стекле нет всякого мусора.
Змінено olegoo (16:16 21/06/2013)
deleted#1
Анонім
Re: StarLine A61 Dialog
[Re: olegoo]
21 июня 2013 в 22:58 Гілками
Кстати офф: видел мужика, у которого стекло было завешено буквально: навигатор, регистратор, радар-детектор и два крэдла под телефон. Вот это, я понимаю, "замусоренное" стекло