69.7. Фізичні особи - підприємці та особи, які провадять незалежну професійну діяльність, зобов'язані повідомляти про свій статус банки та інші фінансові установи, в яких такі особи відкривають рахунки.
118.3. Неповідомлення фізичними особами - підприємцями та особами, що проводять незалежну професійну діяльність, про свій статус банку або іншій фінансовій установі при відкритті рахунку - тягне за собою накладення штрафу в розмірі 340 гривень за кожний випадок неповідомлення.
-))))спроси в своем банке
-))))спроси в своем банке
Я недавно открывал карточку. Банку пофиг. Их мой статус не интересует.
Спросите у Даугавы, он я так понял, карточник.
"А еще я на машинке вьішивать умею". Я просто ІТ директор, чи CIO по іноземному в Кредитпромбанку. Тому маю знати про все, що стосується процедур в банках, але можу помилятися у дрібницях. "Пофіг" може бути конкретній дівчинці, або "Привату", бо йому здається взагалі, все пофіг . Принаймні в офіційних банківських інструкціях ця процедура має бути виписана. Чи виконується вона на практиці, перевірити важко, тому на місцях клерки і може "забіть" на це питання, особливо якщо клієнт не зареєстрований як ФОП в цьому ж банку. Більш того впевнений, що "забиває", бо нікому не потрібна зайва робота, за яку грошей не платять.
Вибачаюсь, недооцінив -)))
что она сделала не так?
она не списывала средства, а только зачислила.Счет доступен к зачислению с момента открытия, а к списанию после регистрации в ГНА.
В остальном - не дурня, а покращення - но это совсем другая история в другой ветке
>Хочеться розібратись що то за податковий відділ, це підрозділ банку чи вони зливають інформацію в податкову інспекцію.
Банки обязаны информировать налоговую о счетах клентов, если те заявили что они ФОП. До ответа из налоговой счет должен быть залочен на списание. Почему с таких опознанием - хз