Власне питаннячкодо тих, хто користується відеореєстратором F500LHD. Як вберегти ролик від перезапису? Хотів викласти відео, який я , що поперся в суботу до тещі на млинці. Доїхав, але з допомогою трактора... Також були цікаві ролики про в п'ятницю по Львові. Компа під рукою не було і усьо потерлося .
Власне питаннячкодо тих, хто користується відеореєстратором F500LHD. Як вберегти ролик від перезапису?
Штатно ніяк. На форумі евау.ру є кастомна прошивка, в ній можна.
Власне питаннячкодо тих, хто користується відеореєстратором F500LHD. Як вберегти ролик від перезапису?
А хтось то робив?
нету в них такой функции.. Какую флешку используешь? класс, обьем, производитель? видео идет гладенько без подтормаживаний?
А хтось то робив?
Та чимало хто. Але є одна проблема, купа клонів F500LHD і, відповідно, купа версій стокових прошивок. Так от кастом не з усіма сумісний. Коротше, подробиці тут.
нету в них такой функции.. Какую флешку используешь? класс, обьем, производитель? видео идет гладенько без подтормаживаний?
16 Gb, 10 class. Виробник - Transcend (здається )
дякую
Регистратор не будет перезаписывать файлы, если отключить функцию цикличности.
Если мне не изменяет мой склероз, то там нельзя "кнопочкой", т.е. по желанию, защитить файл от перезаписи. Это можно сделать только настроив датчик перегрузок - выставляешь количество "g", при достижении которого система автоматом будет защищать файл, который записывается в данный момент. Больше никак. Тока сорри, это для моего F900LS. Может и в твоём так же?..
Нема такого датчика Почитавши інфу в неті зрозумів - перепрошивать не буду, бо мона зробити каку. Шкооооода....
Нема такого датчика Почитавши інфу в неті зрозумів - перепрошивать не буду, бо мона зробити каку. Шкооооода....
как говорил "Крещатик" в таком случе лучше иметь вторую флешку, и в случае чего просто перекинуть.
Нормально идет, без подтормживаний? на 32 пробовали ставить? себе просто тоже такой рег хочу купить.
как говорил "Крещатик" в таком случе лучше иметь вторую флешку, и в случае чего просто перекинуть.
Ну так, дуже елегантне вирішення проблеми ) Я чиню більш грубо, з допомогою смартфона перекидаю в іншу папку флешки, і/або на сам смарт.
Нормально идет, без подтормживаний? на 32 пробовали ставить? себе просто тоже такой рег хочу купить.
Усьо суперово. ІМХО, єдиний мінус реєстратора - неможливо зберегти ролик . Ні, звичайно, ще б ГПС, нічну підсвітку, г-сенсор... Але як до камери претензій не є. 2 Дядько-Б. На жаль, у мну так не вийде - внутрішня пам'ять мого тапка (ASUS P550) - 256 МБ . Давно пора обновляти, але ж ще фунциклює . Жаба поки що перемагає бажання купити новий смарт.