Возникло неудобство. - А так как квартира находится в стадии ремонта есть идея замуравать и подключить БОЙЛЕР Electrolux EWH 30 SL,есть модели больше,Но этот как раз входит под потолок в туалете в грезонтальном положении. Ваше мнение относительно модели и бренда? Боилер
Насправді він трохи меньший ніж по твєму лінку. Там фото 50 чи 80л. А виглядає він так як на фото. Коротко - задоволені. Ніяких нарікань на роботу немає. Сім'я з 3-х дорослих. На кухню і душ з умивальником вистачає
Почитав параметри. Тама неправду написали. Потужність у нього 2х900=1800 Вт (а не 1600). Ну і максимальна т-ра здається не 70 а побільше. Точно зараз не скажу. Постараюсь завтра знайти мануал і глянути.
Ну я пішов митись гарячою водичкою
ЗІ: яка ціна зараз на нього?
этот как раз входит под потолок в туалете в грезонтальном положении
Глянь фотку. Ми теж спочатку думали в горизонтальне положення його поставити. Але разом з патрубками і трубками він не вміщався в туалет (раніше тут була кладовка). Тому поставили вертикально. І не жалкуємо. Він ні стоячим ні сидячим (сорі за подробиці ) не заважає. Це при тому, що унітаз практично впритик до задньої стіни соїть.
О!Прекрасный пример!Спасибо!А размерчик с патрубками можно?
Вчера цена была 165 УЕ.Завтра думаю не изменитца
Сам бак по висоті (в моєму випадку) - 580 мм. Плюс штуцер і плюс кран і поворот. Це ще десь 100 мм. Отже бажано, щоб 700 мм була ширина кімнатки для горизонтального встановлення.
ЗІ: В минулому році ціна була десь така ж.
Поправляюсь. Був неправий. Всетаки потужність 2х800=1600 Вт.
"зачем платить больше" (С)
Кроме того,что 165 уев за 30 литров - это безобразно дорого,больше ничего не скажу. Сам бойлер хороший,хотя и сделан в Испании на заводе Фагор В общем,если есть желание сэкономить - милости прошу в асю или в личку