Є бажання і вистачає фінансів на Рендж Ровер року 2004-2005. Питання до знатоків: 1. Яка різниця між комплектаціями Вогі і Суперчендж?І чи варто переплачувати? 2. Ну і чи велика різниця між спортом і простим?І чи варто переплачувати?
Про апетит Ренджа знаю! Інші машини прошу не пропонувати!
Oleksandr23 03.04.2013 23:54 пишет: Є бажання і вистачає фінансів на Рендж Ровер року 2004-2005. Питання до знатоків: 1. Яка різниця між комплектаціями Вогі і Суперчендж?І чи варто переплачувати? 2. Ну і чи велика різниця між спортом і простим?І чи варто переплачувати?
Про апетит Ренджа знаю! Інші машини прошу не пропонувати!
Дякую!!!
Если ты себя уверенно чувствуешь в финансовом плане и тебя не беспокоит сколько РР будет просить на себя любимого, то бери. (Я пишу не о расходе, это отдельная история. Ходя судя по тому, какой у тебя указан город в профиле, то пробочный расход тебя не каснется)
Пысы: я б рекомендовал бы брать комплектацию - Sport.
Oleksandr23 04.04.2013 14:13 пишет: Як я зрозумів РР Спорт більше напакований ну і спорт намікає на швидкість(хоча і простий їде чудово).
Питання по вогі і суперчендж, там різниця також у конячках під капотом чи є ще щось???
Спорт - это младшая модель и комплектации там слабее, чем в "большом". Вог и Суперчарджд - это не названия моторов. Компрессорный мотор может стоять в ВОГе, а может быть и дизель, и атмомотор имхо.
Стоит сначала разобраться с моделями, а потом выбирать. Пневма стоит в обоих моделях в стоке, а вот остальное там местами сильно отличается.