В страховій (УСГ) нарахували та сказали, що їм потрібно рішення суду
Оболонський суд, дізнався в них № справи, а на коли розгляд не дізнався, в мене часу не було. В канцелярії повідомили, що дізнаюсь дату суду + 10 днів, потім приїжджати забирати рішення По телефону ні якої інформації не дають, хоча чому не можна повідомити на яку дату назначено суд по № справи досі не розумію
Питання Чи є в кого досвід роботи з Оболонським судом, який краще напрямок обрати, чи зразу йти через «прискорювачів» буду вдячний за коментрі
Месяц уже прошел, попробовать заехать через недельку. Или обращатся письменнно с подобной просьбой, им очень мало платят, что бы они предоставляли инфу посторонним людям по телефону.
Марксим 07.04.2013 18:25 пишет: Месяц уже прошел, попробовать заехать через недельку. Или обращатся письменнно с подобной просьбой, им очень мало платят, что бы они предоставляли инфу посторонним людям по телефону.
При єтом если письменно - то лучше сразу вложить пустой конверт с маркой и адресом получателя).
Я так розумію, потрібно перевіряти щотижня, В них години прийому з 8:00 тільки в п’ятницю, та насправді (поки чай, кава, печенька, губки підвести) старт пізніше, а тоді я вже на роботу не встигаю, Буду щотижня навідуватися, От система…. запит – може в кого є контакт, що б 50-100 грн і рішення на руки отримати, іншій стороні однаково, там страхова все платить.
В Дарницькому суді в онлайн доступі є перелік справ, що будуть розглядатися на тиждень вперед (але я його надибав коли "наш" суд вже пройшов). Думаю, що в Оболонському щось подібне теж має бути. В нас ДТП було 22-го січня, суд 8 лютого, десь 19-го Постанова набрала чинності. Дружина забрала рішення тільки тиждень тому. Коли шукав свою справу, переглянув купу справ за ДТП в єдиному державному реєстрі судових рішень (там згадуються лише "ОСОБИ", але за місцем дії та назвою Авто можна розпізнати свою справу). Терміни прийняття рішень після ДТП були дуже різними, наші 2.5 тижні майже рекорд.
У меня было в Оболонском. Если не ошибаюсь, больше месяца прошло от ДТП до рассмотрения. Но это было во время Нового года. Тогда две недели суд не работал. Поэтому не очень показатель.
Daugava 08.04.2013 11:54 пишет: В Дарницькому суді в онлайн доступі є перелік справ, що будуть розглядатися на тиждень вперед (але я його надибав коли "наш" суд вже пройшов). Думаю, що в Оболонському щось подібне теж має бути. В нас ДТП було 22-го січня, суд 8 лютого, десь 19-го Постанова набрала чинності. Дружина забрала рішення тільки тиждень тому. Коли шукав свою справу, переглянув купу справ за ДТП в єдиному державному реєстрі судових рішень (там згадуються лише "ОСОБИ", але за місцем дії та назвою Авто можна розпізнати свою справу). Терміни прийняття рішень після ДТП були дуже різними, наші 2.5 тижні майже рекорд.
дякую, а через скільки, тепер, страхова повинна виплатити
дякую, а через скільки, тепер, страхова повинна виплатити
Страхова сказала, що від 15 до 90 діб від дати подання заяви на виплату.
дякую,
нагадав "Шарик: Фу! До чего же дичь пошла бестолковая — я полдня за ней бегал, чтобы сфотографировать! Матроскин: Это еще мало, теперь ты еще за ним полдня бегать будешь. Шарик: Это почему же? Матроскин: А чтоб фотографию отдать."