Збираюсь обновитися "із салону", тобто "з нов'я". Постає питання на кого реєструвати новий пєпєлац - на себе чи на кохану дружину.
На мені вже є ЗАЗ-1102 '02р, котрий неспішно продасться, а то може і затриматися по довіреності у когось з численних племінників. Втім, через вік понад 10р. він не завадить мені оформити, скажем, субсидію на комунпослуги. Після реєстрації на мене нового авто субсидія тю-тю...
В бюрократичному сенсі я "ніде не працюючий", дружина ПП на спрощенці. Чи не виникне з приводу "обновки" до мене питань у податкової і як правильно послати їх лісом, чи таки реєструвати на дружину?
З відміною держТО купа гемору відпала, але в цій країні невідв'язною є впевненість що ти чогось важливого не помітив.
Пошук вивалив купу малопридатної інфи, яку по мірі можливості розгрібаю, але раціональні зерна в нашім законодавстві типово заховані доволі глибоко, а авто вже розмитнилось і прибуде на днях. Отож впродовж 10 днів треба буде визначитися. Прошу фахівців висловитися. Можливо, ба, навіть скорше за все, не перед одним мною періодично виникають подібні проблеми...
Наперед вдячний за консультації і опінії.
Вариант "забить, не корчить из себя нищеброда, владеть и радоваться, а вопросы решать по мере возникновения" тоже не чужд, а всё же?
Могу ошибаться, но сейчас, по-моему, для управления достаточно иметь при себе техпаспорт на авто, а доверенность или запись о праве управления в техпаспорте уже не нужна . Ну и страховка на управляющего нужна.
Чего вы желаете?
... а доверенность или запись о праве управления в техпаспорте уже не нужна . Ну и страховка на управляющего нужна.
Пакращіватєлі нє дрємлют. Вчора відмінили, завтра знову ввєдут взад. Запис безкоштовний, от хай і вписують. Зі страховкою завжди все нормально. Відколи її ввели авто було незабезпеченим аж тиждень. І то через те що в лікарні валявся. Сьогодні вийшов - назавтра в страхову на таксі, аж по тому за кермо.
Чего вы желаете?
Чтоби у мєня "всьо" било і мнє за ето "нічєго" нє било!
2.1. Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі:
а) посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідної категорії;
б) реєстраційний документ на транспортний засіб
ґ) поліс (сертифікат) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Водії, які відповідно до законодавства звільняються від обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України, повинні мати при собі відповідні підтвердні документи (посвідчення).