Доброго дня. Хочу поцікавитися станом дороги Львів - Шацьк - хочу на свята туди поїхати. Особливо цікавить участок Львів - Червоноград - Нововолинськ в плані чи є там дорога (покриття) чи нема? Взагалі чи можна проїхати машиною чи шукати якусь іншу дорогу чи інший транспорт?
Може в когось є інформація??? - хочу 1-2 травня поїхати!!!
Ще раз підніму темку. Може хтось відповість???
можу лише сказати про ділянку Володимир-Волинський - Любомбль- Шацькі озера. Їхав там 11 травня. Володимир-Волинський-Любомль - така собі дорога. 50% більш-менш, 50% погана. Вцілому їхати можна, але не швидко. Любомль-Шаці озера - нормально, хоча пару ям є.
Ось ТУТ відео з відрізка дороги Червоноград-Великі мости
А взагалі на якомусь сайті про Шацькі озера настійливо рекомендують зі Львова їхати туди через Польщу
Хочу поцікавитися станом дороги Львів - Шацьк
Два роки тому, Шацьк-Львів був жах, а не дорога. Гадаю, краще воно не стане ще довго.
Хочу поцікавитися станом дороги Львів - Шацьк
Два роки тому, Шацьк-Львів був жах, а не дорога. Гадаю, краще воно не стане ще довго.
РІК тому дорога була нормальна, після Червонограда цілі ділянки були застелені новим полотном
РІК тому дорога була нормальна, після Червонограда цілі ділянки були застелені новим полотном
Це вже під самим Львовом? Бо я портрапляв у зупинки через ремонти саме вже на під'їзді до Львова. А жах тоді був и на ділянці Любомль - Володимир Волинський, і далі задовго до Червонограда. Ну якщо хоч щось зробили, то добре.
Їздили кілька тижнів тому з Нововолинська до Львова через Червоноград і Великі мости. Частини дороги нема взагалі, яма на ямі.Сумніваюсь, що за цей час "покращили". До Шацька не їздили, але від Нововолинська до Володимира (і далі до Ковеля) теж досить проблемна дорога. Частково підлатали, але не скрізь. Там їздили на початку червня, ям ще багато місцями лишалося.
Їздили кілька тижнів тому з Нововолинська до Львова через Червоноград і Великі мости. Частини дороги нема взагалі, яма на ямі.Сумніваюсь, що за цей час "покращили".