Попал сегодня в такую ситуацию: в кватире проводились работы с применением перфоратора. Гудели сильно, но не долго. . В какой то момент соседи вызвали по 02 ментов. Самое удивительное, что они приехали, причем очень быстро..Начали мне рассказывать о том, что я нарушаю админ. нормы. и.т.д. Сказали, что по соответствующему постановлению мэра Омельченко в выходные дни я не имею право производить какой либо шум, а в буднии дни с 7 до 22 я волен делать что хочу. Написали бумагу, что когда они пришли у меня ничего не гудело, ремонтных робот не производилось и.т.д.
Вопрос : где можно скачать данное постановление?? Или это типичный развод??
Все верно. Сам такую бумажку распечатывал и запихивал в глотку соседу.... Потом менты помогали.. Правда, тот не по выходным, а после 10ти шарудел. Но про выходные там таки есть тоже. На сайте http://www.kmv.gov.ua/ где-то лежит.
Про механізм впровадження Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду"
ПРАВИЛА користування приміщеннями житлових будинків і прибудинковими територіями
21. Не допускається виконання робіт та інші дії, що викликають псування приміщень, підвищений шум чи вібрацію, порушують умови проживання громадян.
22. Використання телевізорів, радіоприймачів, магнітофонів та інших гучномовних пристроїв дозволяється лише за умови зменшення звуку до ступеня, що не порушує спокою мешканців будинку. З 23 до 7 години у будинку повинен зберігатися спокій.
24. Власники, наймачі і орендарі жилих приміщень зобов'язані виконувати додаткові правила користування приміщеннями, які можуть бути встановлені органами місцевої державної влади.