Возити дитину в трьохдверному авто? Це треба ну дуже любити італопром.
Очень кстати удобно. Жалею, что не взял трехдверку. Детские замки закрыть не проблема, а вот стекла фик заблокируешь. Потом, когда садишь в кресло, находишься перед ребенком и удобно штатным ремнем пристегивать. А так стоишь сбоку и пытаешься вслепую нащупать тот замок, а когда нащупал еще и в него попадаешь раза с пятого.
а в чем проблема стеклоподъемники заблокировать? Или сзади весла?
і чим корейці, фаба і бюджетний сітроен кращі за форд?
да всем - и надежность, и цена, и стоимость обслуживания\запчастей...
У Ипсилона 5 дверей. Да и про трехдверки многие говорят, что даже удобнее.
ИМХО, 3-х дверка это уже не авто для семьи это обычная, извините, ж@повозка, чисто для себя любимого и макс еще один чел - попонтоватся...
а что у форда с надежностью не так?
Детские замки закрыть не проблема, а вот стекла фик заблокируешь. Потом, когда садишь в кресло, находишься перед ребенком и удобно штатным ремнем пристегивать.
Смотря какое авто... У мну с водительского места блокируются стеклоподъёмники - так и делаю, т.к. мЕньший - большой любитель "потыкать кнопочки"
А так стоишь сбоку и пытаешься вслепую нащупать тот замок, а когда нащупал еще и в него попадаешь раза с пятого.
Я натаскался и уже давно попадаю с первого раза
В итоге выбирал между Пежо 208, Аурис и Сузуки СХ4. Поскольку первые две надо ждать, в лучшем случае, до осени, купил сузуку (хотя больше всех пыж понравился)
А що це в нашого народу за страх перед очікуванням свооєї зробленої спеціально під тебе машини? Навпаки, це ж кайф що машинка матиме все-все, що ти хочеш і не матиме того, що тобі не потрібне
п.с. Уже не вперше на форумі помічаю
А що це в нашого народу за страх перед очікуванням свооєї зробленої спеціально під тебе машини? Навпаки, це ж кайф що машинка матиме все-все, що ти хочеш і не матиме того, що тобі не потрібне
до чого тут страх? Просто машина потрібна терміново, а не через 3 місяці До того ж, це моя перша машина, і я ще не знаю, що я хочу від неї
Фиат Линеа с мотором 1.4 турбо весьма резвым взять можно.
Они сейчас вроде не завозятся - да и не совсем экономичен он
какую Сузуку? 4*4, 4*2 ??? новая/бу ??? хоть отпишись
і чим корейці, фаба і бюджетний сітроен кращі за форд?
да всем - и надежность, и цена, и стоимость обслуживания\запчастей...
це відколи так?
до чого тут страх? Просто машина потрібна терміново, а не через 3 місяці
Ну от просто ради цікавості, якщо не секрет, що це за терміновість така?
Мне вот на море надо гнать, нужны колеса. Срочно надо что-то взять за неделю-две. Чем не срочность
Мне вот на море надо гнать, нужны колеса. Срочно надо что-то взять за неделю-две. Чем не срочность
Понимаю, когда срочно продают машину, всякие жизненные обстоятельства и все такое, но срочно покупать машину могут лишь очень обеспеченные люди, не стесненные в средствах, либо шалопаи, живущие только сегодняшним днем, ибо остальные в большинстве своем, покупку автомобиля, так же и отдых, планируют загодя, а не с бухты барахты подорвался и давай метатся Так что пример немного не того
какую Сузуку? 4*4, 4*2 ??? новая/бу ??? хоть отпишись
4*2, новая, 13 г.в.
Це моя перша машина, навичків майже нема (див. початковий пост). Дитина з 1 вересня йде до школи, яка, на відміну від дитсадка, знаходиться далеко від дому, тому я хочу встигнути до того часу більш-менш впевнено почуватися за кермом, щоб кожного ранку возити її до школи.
Це моя перша машина, навичків майже нема (див. початковий пост). Дитина з 1 вересня йде до школи, яка, на відміну від дитсадка, знаходиться далеко від дому, тому я хочу встигнути до того часу більш-менш впевнено почуватися за кермом, щоб кожного ранку возити її до школи.
І саме тому, Ви спинились на автомобілі, котрий має лише дві подушки безпеки і не має навіть натяку на систему стабілізації (окрім як на брошурі, перекладеній з європейських сайтів), і котрий навіть в Європі з усіма подушками безпеки набрав колись аж 4 бали за захист пасажирів і 3 бали за захист дітей...
І тепер кілька років возитимете родину на небезпечній бляшанці (яка Вам навіть і не подобалась сильно) з хибним самозапевненням, що ви трохи набули досвіду і впевненості (за 2 місяці, ага) перед першим вересня... Ноу комментс
Что же ты так человека...прямо в висок
І саме тому, Ви спинились на автомобілі, котрий має лише дві подушки безпеки і не має навіть натяку на систему стабілізації (окрім як на брошурі, перекладеній з європейських сайтів), і котрий навіть в Європі з усіма подушками безпеки набрав колись аж 4 бали за захист пасажирів і 3 бали за захист дітей... І тепер кілька років возитимете родину на небезпечній бляшанці
Йо, ми тiльки Нексiю продали, а тепер виявляється, що машина з 4*** по EuroNCAP - небезпечна бляшанка. Треба ж одразу казати: всiм на БРДМ!
І саме тому, Ви спинились на автомобілі, котрий має лише дві подушки безпеки і не має навіть натяку на систему стабілізації (окрім як на брошурі, перекладеній з європейських сайтів), і котрий навіть в Європі з усіма подушками безпеки набрав колись аж 4 бали за захист пасажирів і 3 бали за захист дітей... І тепер кілька років возитимете родину на небезпечній бляшанці
Йо, ми тiльки Нексiю продали, а тепер виявляється, що машина з 4*** по EuroNCAP - небезпечна бляшанка
Ви будете заперечувати факт, що авто зі старим невисоким рейтингом безпеки (і це ж там тестувалось авто з 6ма подушками, а не українська жлоб-едішн) та ще й з практично відсутніми системами захисту є куди небезпечнішим за сучасне авто, котре має і есп, і подушки по колу, і 5 балів за останніми випробуваннями, котрі суворіші і більш вимогливі до авто? А мої батьки в ссср на жигулях нормально їздили, але це ніяким чином не характеризує це авто в плані безпеки