pitboss 11.05.2013 22:25 пишет: Дякую за добру новину!
але ремонт якось дивно з середини з Долини в бік Стрия, але і до Долини я їхав нормально. Казали що повна [*****], але я нормально все проїхав, так є ями але якоїсь повної трагедії нема. їхав 7 травня В Моршині теж 8 числа все залатали по місту, окружна Моршина вся корява в буграх, але без ям. Стрий теж по місту можна їхати ...
процес пішов, ремонти думаю після свят будут активніші ...
если от Долыны на Болехов и Стрий, то я уверен, то в каком там состоянии дорога, ремонтом не обойтись. ЕЕ просто нельзя отремонтировать, я уже писал в другой ветке, 10 лет не будет там дороги
vanekk 11.05.2013 23:08 пишет: если от Долыны на Болехов и Стрий, то я уверен, то в каком там состоянии дорога, ремонтом не обойтись. ЕЕ просто нельзя отремонтировать, я уже писал в другой ветке, 10 лет не будет там дороги
там зашпаровують дири, їхати можна, то що там траси не буде то і так зрозуміло ... Дорог ні де не буде в Україні, як що траси сипляться яки робили в тому році, що казати про таки дороги.
Нічого драматичного не побачив на цьому відрізку дороги, кому треба не бачу перепони, можна їхати.
Нічого драматичного не побачив на цьому відрізку дороги, кому треба не бачу перепони, можна їхати.
Залежить від конкретної машини. На низькому кліренсі та низькопрофільній гумі - дороги нема.
я їхав на звичайній авео 185/55 R15 машина звичайно фігова, але тримається,я її вже добре погоняв по дорогах Львівщини, Карпат двох областей., ніразу не проколов і не розірвав шини як що б був на бусі, там R17 то і нічого не писав, там пре як танк по таким дорогам ...
ПС: так читаєш тут відгуки, всі такі гончеги їздять тільки по трасі м06 на швидкості 160-200 км.
ПС: так читаєш тут відгуки, всі такі гончеги їздять тільки по трасі м06 на швидкості 160-200 км.
Я можу гончег, можу не гончег - залежить від настрою. На своїй 215/45R17 завжди їздив в Карпати по Р-32 (Любар - Ямпіль - Ланівці) і тихенько заїжжав аж в Путилу-Селятин-Шепіт на Буковині.
Але зараз - одна підступна яма на 2,5 тис. км. (звичайний пробіг на тур в Карпати) і буде дуже сумно...
Я можу гончег, можу не гончег - залежить від настрою. На своїй 215/45R17 завжди їздив в Карпати по Р-32 (Любар - Ямпіль - Ланівці) і тихенько заїжжав аж в Путилу-Селятин-Шепіт на Буковині.
Але зараз - одна підступна яма на 2,5 тис. км. (звичайний пробіг на тур в Карпати) і буде дуже сумно...
я цього разу 2300 км. і все нормально. А через Любар я постійно їздив, правда незнаю що цього року.
Ну то таке, як що потрібно то можна проїхати всюди. Щось не видно тих хто скасував поїздку тому що погані дороги, а ті хто мандрує як я, то і казати нічого, по х яка дорога, головне радість від знайденого і побаченого
Вы не правы, Н10 и пример Н09 (Татаров-Рахов-Хучт) это две абсолютно разные дороги, до Рахова можно ехать, Н10 еще разх напишу это не дорога, есть места где едешь по встречной обочине потому что больше негде, а есть села, где асфальта даже нету, щебенкой все отсыпано Я эти 40 км, от Стрия до Долыны ехал почти два часа
vanekk 12.05.2013 22:14 пишет: Вы не правы, Н10 и пример Н09 (Татаров-Рахов-Хучт) это две абсолютно разные дороги, до Рахова можно ехать, Н10 еще разх напишу это не дорога, есть места где едешь по встречной обочине потому что больше негде, а есть села, где асфальта даже нету, щебенкой все отсыпано Я эти 40 км, от Стрия до Долыны ехал почти два часа
звісно що різні, і звісно що від Надвірної до Закарпаття дорога краще. Але і Стрий - Долина можна їхати, я не засікав скільки я їхав, я на такі дрібниці не зважаю, але трагічного нічого сказати не можу ... Хоча може кому як, я бачив дороги набагато гірше і проїхав і бачив їх багато, так для мене це не гірший варіант ...
все вірно краще не їхати тудою, краще через Стрий через перевал заїхати в Закарпаття, а потім через Хуст - Рахів піднятися і через Яблуницький перевал в Яремчу так буде набагато краще і швидше
Гы-Гы... У мене дядько покійний жив у Селятині а зараз брат жиє у Шепоті... А туди їхав 4 роки тому. Але їхав через Долинний Шипіт і через перевал (Шурдин). Там проводиться Карпатське раллі і догогу вирівняіли грейдерами. А так - навіть асфальтовий відрізок від Вижниці до Путили викликає сум...
pitboss 11.05.2013 22:25 пишет: Дякую за добру новину!
але ремонт якось дивно з середини з Долини в бік Стрия, але і до Долини я їхав нормально. Казали що повна [*****], але я нормально все проїхав, так є ями але якоїсь повної трагедії нема. їхав 7 травня
Ви на чому їхали?? на УАЗіку??? я вчора їхав - там пі-ц повний!! особливо ділянки Пійло-Голинь і Долина-Болехів. з Калуша до Моршина 45 км їхав годину!! де Ваша добра новина??? не обманюйте народ!!
Ви на чому їхали?? на УАЗіку??? я вчора їхав - там пі-ц повний!! особливо ділянки Пійло-Голинь і Долина-Болехів. з Калуша до Моршина 45 км їхав годину!! де Ваша добра новина??? не обманюйте народ!!
хто вам винен що ви не вмієте їздити їхав я на звичайному седані і я не писав що я їхав Пійло-Голинь і зрозуміло що не знаю яка там дорога ...
та їдьте вже як хочете параноїки, вже дістали, побачили одну важку дорогу раз за рік так вже трагічна подія всього життя, чого суватися, сиділи би дома і не стогнали тут в кожній темі про погані дороги А кому треба той доїде і ця дорога не сама важка яка там є і особисто для мене вона була нормальна, особливо в порівняні з іншими дорогами в тій же місцевості.
поки ви їхали свої 45 км і стогнали я того часу подивився 9 населених пунктів з пам*ятками і доїхав до Моршина с Татаріва, знайшов в Моршині готель і поселився та пив у бювета воду.