Юра, як з Вами зв'язатись? Дайте хтось номер пліз. Той що 044... поза мережею
(ноль98)66один-35-7один
... разбанили меня. ХЗ правда за что банили, но то такое....
набагато цікавіше, яким чином вдалося, вчергове, "розбанитись"?
Чи є Ви партнером програми ЄВідновлення ?
то є так
Юра - вкотре подяка і найкращі рекомендації. Півроку мене вислуховував - а сьогодні вікна в будинку. Рекомендую
И снова с благодарностью. У мамы после "падения обломков" рядом нужен был ремонт и замена стеклопакета. Очень быстро Юра нашел возможность заказать стеклопакет и прислать очень толкового мастера. СПАСИБО!!!
И от меня большущщее спасибо!
Юра, привет. У меня внутреннее стекло пакета пошло трещинами. Правда оно поклеено теплоотражайкой, тому держится. Наверное спешить не стоит менять?
Не знаю спешить или не спешить, тут уж тебе решать. Но менять таки придется. Можно осенью, если отражайка тепла важна.
Не знаю спешить или не спешить, тут уж тебе решать. Но менять таки придется. Можно осенью, если отражайка тепла важна.
Солнечная сторона А учитывая что я сегодня полдня машину отмывал от испражнений шлюхедов... Наверное подождать до осени разумный совет. Спасибо.
Доброго ранку. Юра, допоможіть будь ласка з ремонтом/заміною вікон після прильоту у квартирі мами на Відрадному. 0933665508 Олександр
Доброго ранку. Юра, допоможіть будь ласка з ремонтом/заміною вікон після прильоту у квартирі мами на Відрадному. 0933665508 Олександр
Десятьб постами выше. Наверное ветками читаеш
(ноль98)66один-35-7один
Дякую камраду Абрвалг за швидке та якісне вирішення проблеми. Більшість вікон відремонтовано, інші- замінено
Хочу у черговий раз подякувати Юрію за співпрацю. Цього разу по програмі єВідновлення було встановлено декілька вікон та балконних блоків + вікна балкона. Консультація, замір, строки виготовлення, якість матеріалів - все на гідному рівні. Окрема подяка хлопцям що встановлювали - працюють якісно, проявляючи розумну ініціативу та винахідливість. Як по встановленню так і по демонтажу. Дякую!
Цього разу по програмі єВідновлення було встановлено декілька вікон та балконних блоків + вікна балкона.
А у чому відмінність між "по програмі" чи просто за гроші?
Якщо пам'ять не зраджує, то Юра зазвичай пропонував декілька варіантів, підказував по складовим/фурнітурі і у підсумку ти отримуєш рівно те за що заплатив. Все по-чесному, "ножкі по одьожкі". Що замовив - те і отримав, без питань.
По програмі - то теж гроші, але вони державні і цільові. І за них потім треба звітувати. Отже якщо вони нараховані за пошкоджені вікна, то наприклад двері або ванну на них придбати не можна. І не всі по цій програмі працюють.
Щодо декількох варіантів - саме так і було. І варіанти профіля і варіанти фурнітури і варіанти підвіконня.