Купляв я тут на днях авто в кредит. Отримав позитивне рішення, гарантійка в салон прийшла, оформив доки. Далі виписали машину і манагер пішов ставити на облік (доречі, в мене прописка не київська, але брав в Києві, мені манагер сказав, що якраз з АА велика трабла). Так от. Зняли копію паспорта і ІПН і все. В мене є точно 3 висяка (2 відсуджені, 1 заплачений). МРЕО на місці в автосалоні. Через годинку (було ще 2 машини в черзі) тупо розписався і забрав техпаспорт з номерами. Питання: 1. Зараз побоку штрафи при покупці авто? 2. Може, якби я брав по місцю реєстрації то вилізло би? 3. Копія водійських прав нікого нецікавила
Acapello 18.05.2013 00:45 пишет: 1. Зараз побоку штрафи при покупці авто?
Просто вони "рішають вапрос за свій інтерес" - їм продавати треба, а не розбиратися за чиїсь штрафи.
До того ж "дивитися на штрафи" було завжди незаконно, а зараз є більш ефективний метод: справа відправляється у виконавчу службу і твоя нова машину одразу ж переходить у перелік заарештованого майна.
В ответ на: До того ж "дивитися на штрафи" було завжди незаконно, а зараз є більш ефективний метод: справа відправляється у виконавчу службу і твоя нова машину одразу ж переходить у перелік заарештованого майн
Хай переходить, вона в заставі в банку А взагалі, з мене для МРЕО копію водійського посвідчення ніхто не вимагав. Тільки паспорт і код. А от штрафи писали, то все з посвідчення водія. Я так розумію, що інформація не пересікається
Acapello 18.05.2013 00:45 пишет: 1. Зараз побоку штрафи при покупці авто?
Зараз на штрафи вже ніхто не дивиться; дані відправляюсься в виконавчу службу і десь на дорозі Вас зупиняє ДАЇ та відправляє Ваше новеньке авто на штрафмайданчик.
Acapello 18.05.2013 00:59 пишет: Хай переходить, вона в заставі в банку
Та розумієте тут яка справа... Ви банку винні гроші, а не машину. А машина належить вам, а не банку. І ситуацію, коли і машини нема, і гроші все одно винні, з юридичної точки зору реалізувати реально.
В ответ на: Та розумієте тут яка справа... Ви банку винні гроші, а не машину. А машина належить вам, а не банку. І ситуацію, коли і машини нема, і гроші все одно винні, з юридичної точки зору реалізувати реально.
А те, що машина в реєстрі обтяженого майна то нічого? А як виконавча буде знати, що в мене є машина? Адже протоколи пишуться на водійське посвідчення, а при оформленні власності на машину просять паспорт. Чи воно все підвязане? Просто цікаво Доречі, мені в банку сказали: "Як тільки ви погасите кредит, на наступний день ми вам даємо довідку про відсутність заборгованості по кредиту. Ви з нею йдете в МРЕО і знімаєте обтяження"
Змінено Acapello (21:42 19/05/2013)
deleted
Анонім
Re: А що, при покупці нового авто на штрафи не двиляться?
[Re: Acapello]
20 мая 2013 в 08:23 Гілками
В ответ на: Та розумієте тут яка справа... Ви банку винні гроші, а не машину. А машина належить вам, а не банку. І ситуацію, коли і машини нема, і гроші все одно винні, з юридичної точки зору реалізувати реально.
А те, що машина в реєстрі обтяженого майна то нічого? А як виконавча буде знати, що в мене є машина? Адже протоколи пишуться на водійське посвідчення, а при оформленні власності на машину просять паспорт. Чи воно все підвязане? Просто цікаво Доречі, мені в банку сказали: "Як тільки ви погасите кредит, на наступний день ми вам даємо довідку про відсутність заборгованості по кредиту. Ви з нею йдете в МРЕО і знімаєте обтяження"
ну одразу коли купив на неї не можуть нічого повісити, але от коли по доках пройде, то цілком можливо
хоча навряд чи по факту купівлі машини переглядається твоя справа, але коли щось нове буде - все додадуть.
Ни при постановке на учет, ни при снятии с учета в МРЭО не имеют права требовать уплатить штрафы. Также у них нет права отказать в операции перерегистрации в случае наличия непогашенных штрафов (исключение - на авто наложен запрет на отчуждение). Соответствующие изменения были внесены в Закон о дорожном движении более года назад.
В ответ на: ну одразу коли купив на неї не можуть нічого повісити, але от коли по доках пройде, то цілком можливо
хоча навряд чи по факту купівлі машини переглядається твоя справа, але коли щось нове буде - все додадуть.
Тобто: 1. Їздити і не паритись 2. Для власного спокою направити запит в ДВС за місцем реєстрації про відкриті провадження? 3. Ще щось кудись треба писати?
В ответ на: Ни при постановке на учет, ни при снятии с учета в МРЭО не имеют права требовать уплатить штрафы. Также у них нет права отказать в операции перерегистрации в случае наличия непогашенных штрафов (исключение - на авто наложен запрет на отчуждение). Соответствующие изменения были внесены в Закон о дорожном движении более года назад.