Доброго дня. Автомобіліст із мене нікудишній, покищо, так як тільки отримав права і досвіду досить мало. Але настав час, коли хочу купити автомобіль. Хотів б купити кросовер, чи щось, що похоже на "джипи". Ціною до 23 тисячі зелених. Купити хочу щось б/у, так як нового нічого немає, толкового.
Так от, що б ви порадили? Зразу уточню: не хочу вкладати багато у обслуговування після покупки, тому купляти Х5 навряд буду, хоча це круто, чи Вагон із пробігом 15о тисяч...
Доброго дня. Автомобіліст із мене нікудишній, покищо, так як тільки отримав права і досвіду досить мало. Але настав час, коли хочу купити автомобіль. Хотів б купити кросовер, чи щось, що похоже на "джипи". Ціною до 23 тисячі зелених. Купити хочу щось б/у, так як нового нічого немає, толкового.
Так от, що б ви порадили? Зразу уточню: не хочу вкладати багато у обслуговування після покупки, тому купляти Х5 навряд буду, хоча це круто, чи Вагон із пробігом 15о тисяч...
Тю, нафига тот кроссовер:)
Juke
Кашкай. Йети.
Коррандо
Да,Кашкай можно бодряковый нарешать!
Да,Кашкай можно бодряковый нарешать!
Теж за Кашкай або ухожений Аутлендер пошукати. Японамать рулить
Тут камрад купил нового китайца, почитай он все описал
Тут камрад купил нового китайца, почитай он все описал
Вариантов много, вы бы побольше вводных написали, так сложно советовать.
ну чому немає - за 23 - duster, qashqai, asx, tiggo, шнива...
тим більше краще нове взяти і років 5 не вкладувати в обслуговування, робити тільки ТО...