Хотел на лето, что-то собрать. Ну и бюджет не космический должен быть. Или купить не дорогой вариант. Размеры хотел. 1,5*2*5 метров. Воду менять раз в неделю ну или смотреть вообще. То есть без насосов и прочих замарочек. Старая вода пойдет на полив сада/огорода) Может такого плана, только закопать его на уровень земли, чтобы не распирало тоннами воды стенки.
идешь в рекламное агенство и узнаешь по чем у них банерная ткань. Роешь канавку, обмеряешь, а утюгом из банерной ткани "клеешь" себе нужного размера "ванную". Положил, края закопал (вроде люди пишут, что с полметра надо "лишнего") и купайся. Ну или не купайся - а разводи карпов. Вроде даже при метровой глубине не мерзнут.
Вобщем, погугли на тему "банерная ткань бассейн" p.s. Я сумку заварганил из обрезков банера. Отдал товарищу для работы. Отличная, прочная, непромокаемая и здоровенная вышла. Утюгом вполне себе хорошо спаивается.
регулярно бавлюсь з надувним круглим десь 3м діаметр і 1м глибина. безкаркасний. якщо правильно і акуратно підготувати нетверду абсолютно горизонтальну площадку то терпимо. але без фільтрувального насоса басейн через тиждень перетворюється в калюжу навіть якщо хімію додавати. а міняти воду не наміняєшся в мене навіть той бублик пів дня наповнюється а потім ще добу чекай поки вода прогріється. тому тільки насос на ніч і хімія.
пс. а такий басейн як на фото якщо в землю закопати то він холодний буде раз і без дренажного насосу ви з нього воду не злиєте два. ну і землю покоцаєте так що то вже стаціонарний басейн вийде.
только сегодня в МЕТРО видел рекламу - с 22,05 по 26,05 бассейн Intex easy set 305х76 см за 400 грн вместо 800 грн. Наверное, на сезон и не жалко будет
Guide 20.05.2013 17:31 пишет: только сегодня в МЕТРО видел рекламу - с 22,05 по 26,05 бассейн Intex easy set 305х76 см за 400 грн вместо 800 грн. Наверное, на сезон и не жалко будет
чого на сезон? я свій аналогічний вже четвертий сезон юзаю і він в мене з насосом-фільтром в комплекті йшов. я навіть минулого року його з собою в крим брав. в зібраному вигляді він як корпус від компютера місця займає. просто великий тазік з водою з тонким гнучким дном і стінками і надувним бубликом-бортиком по кругу. форму сам автоматом тримає тому під ним все має бути ідеально рівненько і горизонтальненько і бажано мягкенько. я останній раз під дно каремати стелив. на бортику не посидиш в басей не пострибаєш плавати не поплаваєш. залізти як в сидячу ванну помокнути і вилізти. можна з бокальчиком пивка в жару покайфувати. фільтри до насоса фіг десь купиш але мию його під краном і поки вистарчає - там картон щось типу. хімію обовязково при чому вона різна один раз якусь ядрьону купив і фарба почала злазити з дна. сачок треба бо за ніч мошка всяка на водопій приходить і листочки всякі прилітають. пилосос водяний бо пісочок з часом на дно осідає і муть всяка - ніяк не вигребеш. короче задоволення сумнівне з таким самим успіхом велику деревяну бочку на дачі можна поставити.