Очевидно, в фотолабораториях, я видеокассеты оцифровывал в такой на углу Красноармейской и Щорса, щас они за всё хватаются - где написано "фотоуслуги. Оцифпровка". - туда и заходи! Правда, недёшево это...
Джипчер 22.05.2013 23:26 пишет: Очевидно, в фотолабораториях, я видеокассеты оцифровывал в такой на углу Красноармейской и Щорса, щас они за всё хватаются - где написано "фотоуслуги. Оцифпровка". - туда и заходи! Правда, недёшево это...
Власне, заходила в пару фотолабораторій скрізь кажуть, що оцифровують лише відео Може хтось знає місця де можна оцифрувати аудіо? А щодо того, що недешево, то оцифрувати треба всього 1 бобіну, так що не думаю що надто розорюсь
Солодашко 23.05.2013 12:57 пишет: аудіо" - сімейні записи на зразок "а давайте заспіваємо разом" і "сонечко, розкажи віршик"
Найти приличный бобинник. У любителей на самом деле этого добра валом и в очень хорошем состоянии. Я не в смысле купить - в смысле найти у кого можно попользовать. Дальше дело техники.
Солодашко 23.05.2013 12:57 пишет: аудіо" - сімейні записи на зразок "а давайте заспіваємо разом" і "сонечко, розкажи віршик"
Найти приличный бобинник. У любителей на самом деле этого добра валом и в очень хорошем состоянии. Я не в смысле купить - в смысле найти у кого можно попользовать. Дальше дело техники.
Що справа техніки це мені відомо, в минулому році займалася цим, але, на жаль, того бобінника вже немає. питала у друзів-знайомих теж всі вже позбулись раритетів. Тому й питаю може є організації, які надають такі послуги, або може у когось з камрадів вдома ще залишився бобінник і він зможе допомогти
Здесь тоже пишут что цифруют 6,3 мм ленту, но надо звонить спрашивать: страница
О, величезне дякую зараз буду їм дзвонити дізнаватися подробиці. А я намагалася гуглити і якось нічого толкового не знайшла
Ну как?
Телефонувала за першим посиланням - кажуть, що оцифровують, але наразі у них дуже багато замовлень/роботи, тому просили зателефонувати в п'ятницю-суботу