Використовував на ланосі, зі всім миритись можна окрім одного - прослужили від сили 20 тисяч - надзвичайно швидкий знос. Зараз хенкуки 715 - по всім параметрам переважають, ціна практично однакова.
zx-spectrum 28.05.2013 18:58 пишет: Використовував на ланосі, зі всім миритись можна окрім одного - прослужили від сили 20 тисяч - надзвичайно швидкий знос. Зараз хенкуки 715 - по всім параметрам переважають, ціна практично однакова.
а яку саме гуму використовували, що так швидко зносилась?
Це я про Solazo Не хочу робити антирекламу вітчизняному виробнику, резина м'ягка і дуже тиха, особливо після стокової пластмасової дебіки, тому і зносилась швидше. За комфорт потрібно платити) Взагалі своїх грошей вона варта
zx-spectrum 28.05.2013 20:07 пишет: Це я про Solazo Не хочу робити антирекламу вітчизняному виробнику, резина м'ягка і дуже тиха, особливо після стокової пластмасової дебіки, тому і зносилась швидше. За комфорт потрібно платити) Взагалі своїх грошей вона варта
Дивно, багато хто писав, що зносостійка якраз
А як ханкуки по тиші та зношуваності? У вас Китай, Угорщина чи Корея виробництво?
Ну, можливо мені так здалося, напевно все-таки від'їздив тисяч 25, потім віддав тестю як благодійну допомогу) Там ще тисяч 5 можна проїхати) Це у порівнянні з тією ж дебікою знос мені здався завеликим. Хенкуки виробництва Угорщини, нарікань немає,збалансовані характеристики, проїхав близько 10 тисяч, ще як мінімум втричі довше мають прослужити. То ж якщо порівнювати перші і другі, то майже за однакової ціни вибір буде однозначно - Hankook Optimo K715.
На счет цены- это ты погарячилси!!! Цена как раз - неадекватная как для внутреннего рынка, стоимости рабочей силы (2000грн\мес) и отсутствия преимуществ. Есть масса ино-производителей качеством выше, а ценой ниже.
Увы, реалии укр-бизнес-хотелок. Но хотеть- не вредно, вредно покупать ланос по цене нормального авто... Тоже и с шинами БЦ.