Доброго дня! В мене таке питання. В мене є авто, Опель меріва, 1.6л. бензин, котрий записаний на мене в Італії протягом більше 4 років, якщо я захочу його розтаможити на Україні, скільки це буде мені вартувати? і ще я чув таке, що якщо авто записане на мене за кордоном, і я його хочу перегнати в Україну, то вартість розтаможки значно знижується. є таке?
Вартість розмитнення буде менша лише за умови, якщо ти виїзжаєш з Італії до України на ПМЖ. Але ж, наскільки я розумію, це не так? Ти є резидентом України? Тому абсолютно без різниці, скільки років ти катався на тому опелі за кордоном - розмитнюватись він буде на загальних підставах. Відносно вартості розмитнення пошукай в інеті відповідний калькулятор, додай до нього саму вартість переїзду і ... остав машину макаронникам.
в італії її продась не дорожче чим 3 тисячі. розтаможку я порахував що вона складе 5500. можливо таке?
В Италии Вы на ПМЖ? или просто на зароботках? если второе то льгот никаких нет... если на ПМЖ из Италии перезжаете в Украину то практически бесплатно... Но я очень сомневаюсь что имеет смысл менять Италию на Украину
итальяшк5ам, как и остальным странам, пофиг, стоит ли в паспорте "видбув на пмж в ..." или не стоит. пермитто , вроде так пмж зовется, или есть или нет:)