vvlaw 26.06.2013 19:14 пишет: Это где у нас даже 200 км не меняется ни качество покрытия, ни разрешённая скорость (одни "белые" сёла чего стоят), ни повороты не встречаются с небольшим радиусом и ограниченным обзором, ни перекрёстки, ни места скопления пешеходов...
мне написать про Воссоединения, Телиги, Комарова, Богатырскую, Победы и еще кучу улиц и все набережные или вышенаписанного от других соконфетников достаточно? Вот уж точно подметили, динозавр.
vvlaw 27.06.2013 18:57 пишет: там по нескольку километров тех улиц. Зачем? И на том же Воссоединения или надо ехать очень медленно, или скорость так или иначе придётся менять
Як мінімум, сучасний круїз дозволяє точно фіксувати швидкість і тримати коливання в межах 1-2 км, а це дозволяє виставити реальні 79км і їхати ні про що не переживаючи Моє спостереження: біля ДАІшників авто на круїзі ніколи не скидає швидкість, в той час як від безкруїзної автівки очікуєш опускання ,мінімум, на -10км
В ответ на: Як мінімум, сучасний круїз дозволяє точно фіксувати швидкість і тримати коливання в межах 1-2 км
Так маловаты колебания для наших дорог...
В ответ на: Моє спостереження: біля ДАІшників авто на круїзі ніколи не скидає швидкість, в той час як від безкруїзної автівки очікуєш опускання ,мінімум, на -10км
Тут дело не в круизе. тут дело в стиле езды и страхе.
В ответ на: Як мінімум, сучасний круїз дозволяє точно фіксувати швидкість і тримати коливання в межах 1-2 км
Так маловаты колебания для наших дорог...
Як це розуміти?
vvlaw 28.06.2013 09:53 пишет:
В ответ на: Моє спостереження: біля ДАІшників авто на круїзі ніколи не скидає швидкість, в той час як від безкруїзної автівки очікуєш опускання ,мінімум, на -10км
Тут дело не в круизе. тут дело в стиле езды и страхе.
Винятково в страху - саме тому й скидають десять км для перестраховки. В той час як на круїзі ти як їхав 79, так і продовжуєш їхати
В ответ на: По-перше не так часто щоб це стало настільки маруднішим за олдскульне тиснення на гашетку, а по-друге з адаптивним круїзом взагалі тільки кермом крути
Ой, можно подумать
В ответ на: Ну, це вимагає більшої точності і зусиль. Така відповідь підходить?
Нет, т.к. не объясняет такого серьёзного снижения скорости. тут не в круизе дело...
В ответ на: По-перше не так часто щоб це стало настільки маруднішим за олдскульне тиснення на гашетку, а по-друге з адаптивним круїзом взагалі тільки кермом крути
Ой, можно подумать
Серйозно. Інша справа шо так не цікаво
vvlaw 28.06.2013 22:39 пишет:
В ответ на: Ну, це вимагає більшої точності і зусиль. Така відповідь підходить?
Нет, т.к. не объясняет такого серьёзного снижения скорости. тут не в круизе дело...
Якби Ви постійно їздили на круїзі, то легко помітили б, що без круїзу тримати швидкість в діапазоні 1-2км тривалий час ніхто не може - і я маю на увазі не Ваше хибне твердження, що в нас ніде так їздити Свідомо чи несвідомо, але коли їдеш без круїзу навіть на пустій дорозі, константна швидкість сама по собі коливається навіть в хорошого водія на 5-7 км (банально перепади висот)... Ніби-то прилаштувався за авто, котре йде з такою ж швидкістю, але якщо там не користуються круїзом, то в певний момент авто або почне потроху прискорюватись з тим щоб потім потроху уповільнюватись, або ж навпаки, почне стишуватись, ти його обійдеш, а за пару хвилин вже він почне тебе наздоганяти. Я всі роки за кермом їжджу з круїзом, тому повірте, я знаю про що говорю
Тому знаючи цей факт, водії і уповільнюються перед постами, щоб випадково там не вилізло 82-83 на Візирі