Перед самою Пасхою був свідком такої "веселої" ДТП-шечки.
http://youtu.be/SwAbqOUQuqU Слава Богу, без жертв. Лише в VW дитина носа розбила. Найбільше постраждав мерседес Мораль: 1) в місті ремінь безпеки також потрібен; 2) не плутайте педалі, дівчатка!!! ЗІ. Якщо ще не обрізало - дивитися десь з 4.20 ЗЗІ. Зупинився, дав координати, відео скинув всім бажаючим... ЗЗЗІ. Реєстратор - F500LHD
Ото маневри. Дєвочка на ланосі?
неа, на vw
шота я заплутався. Я маю на увазі оту машину, котра піруети виписувала і мерса коцнула. То VW і там дєвочка?
Ага Глянь в фулл-хд, там ліпшіше видно. Хлопчина з мерса мало не плакав. Мордяку розвалили йому знатно, а тутка Паска на носі, їхати треба ... На ланосі-пиріжку таки лось, але і на vw неслабонька лосиха.
может в резине дело?
неа, на vw
Чета я сомневаюсь что лосиха на wv смогла руль на 3 оборота туда сюда вращать за полторы секунды....может что то не в порядке было с ходовой?
неа, на vw
Чета я сомневаюсь что лосиха на ad смогла руль на 3 оборота туда сюда вращать за полторы секунды....может что то не в порядке было с ходовой?
Та вродь (казав єйний чоловік) машинко ще на гарантії/офф_обслуговуванні. а з переляку ще не так розкорячишся (с)