хочу в дім взяти апарат щоб сканер прінтер і може ксерокс в одноум пристрої був, друк кольоровий. І головне і уьому питанні катриджі, якісь серії які можна було купити, або замінити. а не шукати потім по місяцу щоб купити.
Мож поради, марки бюджет планую 600-800 грн.
головне не бери НР2050А я так купив за 400 грн а потім виявилось що картріджа на 20-30 сторінок вистарчає а картрідж 120 грн коштує. вирішив заправляти а картріджі чіповані виявились - дві заправки і принтер перестає його бачити.
купили в магазин МФУ CANON MG3200, как раз в твой бюджет, к тому же можно докупить систему непрерывной подачи чернил и цена картриджей будет не важна
купили в магазин МФУ CANON MG3200, как раз в твой бюджет, к тому же можно докупить систему непрерывной подачи чернил и цена картриджей будет не важна
це щось ...
хоча цієї моделі не знайшов, але зрозуміло куди рухатись
треба відразу купувати снпч і буде щастя
я купил вот этот для меня плюс, что в нем есть WiFi, но работает если есть точка доступа, напрямую с ноутом не связывает, но это сейчас не проблема, зато удобно, что не принтер не под ногами, а в удобном месте и нет путаницы из проводов
Тоже интересно, в первую очередь компактность,ВИ-ФИ, безперебойная подача чернил- печать изредка для школы.