на паспортному контролі в Тунісі попросили щоб у паспорті був не тільки запис про дитину, а і фото, дитина 3 роки, прикордоник сказав що по євро стандартам повина бути фото від 2 років. Але всюди в нас вказано що фото після 5 років. Ось і думаю що робити ... ЩОб не було приколов в подальшому. пропустили, але біля штампику написали якусь фігню
ЛИСКА 26.07.2013 15:24 пишет: В Дубай спросили, почему нет фото - я сказала Юкрейниан лоу (украинские законы таковы) - и его это удовлетворило)
ну ми теж сказали що у нас не потрібно, він проспівав про євростандарт, потім записав біля печатки свої каракулі і пропустив. Ось і думаю що робити 250 грн. і фото на 3 роки, або не партись
В ответ на: Ось і думаю що робити 250 грн. і фото на 3 роки, або не партись
расшифруй, откуда 250 грн и фото на 3 года? Детский проездной? А накуа? У тебя ж еще маленький ребенок что бы без вас ездить.
ИМХО логика следующая - ты въезжаешь в их страну, значит принимаешь их логику и стандарты. Если планируешь часто ездить с ребенок за границу, сходи с женой не в сезон и вклей за символические деньги (раньше так было) фото ребенка в ваши с женой паспорта. Почему в оба? - вдруг ты будешь арбайтен, а жену с ребенком на отдых отправишь
дитина вписана, але питання на кордоні про фото напрягло, це гарно що пропустили, а як що інші не пропустять без фото
У нас в томуж овіри кажуть що фото до 5 років не потрібно, і дружина робила новий паспорт їй тільки вписали, як що б хтось сказав що фото теж потрібно то звісно що відразу вклеїли фото.
дитина вписана, але питання на кордоні про фото напрягло, це гарно що пропустили, а як що інші не пропустять без фото
У нас в томуж овіри кажуть що фото до 5 років не потрібно, і дружина робила новий паспорт їй тільки вписали, як що б хтось сказав що фото теж потрібно то звісно що відразу вклеїли фото.
Владя, ты не знаешь как у нас пишутся НПА? Повторюсь еще раз - для тебя при въезде в другую страну основное это не наши НПА, а НПА той страны куда едешь. Есть страны где паспорт нужен новорожденному - прикинь там фотку Мы малому в спешном порядке вклеили в паспорт жены фото ребенка когда впервые выезжали в шенген, хотя в ОВИРЕ когда делали паспорта, уточняли что нужно для выезда. Наивные...
В линке что тебе дали имхо ключевое:
В ответ на: Послуга надається за ініціативою заявників - громадян України, що є батьками або законними представниками дітей віком до 18 років.
прояви инициативу и огради себя от лишнего геморроя.