Доброго дня или вечера. Снимаю видео информационный сюжет для тв, о случаях ДТП когда не вызивают службу ГАИ, а пользуются европолисом. Есть ли кто-то кто попадал в такую ситуацию, помогло, не помогло или может возникли неожиданные трудности . Пожалуйста помогите с героем и с информацией, как европолис работает в Украине. С уважением Сергей Антонов. Пишите или сюда или мне на мыло. antonov2001@ukr.net
Сергій2001 30.07.2013 16:42 пишет: Доброго дня или вечера. Снимаю видео информационный сюжет для тв, о случаях ДТП когда не вызивают службу ГАИ, а пользуются европолисом. Есть ли кто-то кто попадал в такую ситуацию, помогло, не помогло или может возникли неожиданные трудности . Пожалуйста помогите с героем и с информацией, как европолис работает в Украине. С уважением Сергей Антонов. Пишите или сюда или мне на мыло. antonov2001@ukr.net
я оформлял раз так раз с европротоколом, Уника выплатила через 1,5-2мес, сумма правда небольшая, если бы повреждения были большие, то только через ГАИ оформлял бы.
Сергій2001 30.07.2013 16:42 пишет: Доброго дня или вечера. Снимаю видео информационный сюжет для тв, о случаях ДТП когда не вызивают службу ГАИ, а пользуются европолисом. Есть ли кто-то кто попадал в такую ситуацию, помогло, не помогло или может возникли неожиданные трудности . Пожалуйста помогите с героем и с информацией, как европолис работает в Украине. С уважением Сергей Антонов. Пишите или сюда или мне на мыло. antonov2001@ukr.net
Як представник страхової компанії можу вам засвідчити із перевірених джерел, що випадки оформлення ДТП без виклику ДАІ за допомогою Європротоколу(!) можна перелічити на пальцях. Бояться наші люди брати на себе таку відповідальність, можливо і правильно особливо у випадках коли є сумніви стосовно постраждалих.
В ответ на: Як представник страхової компанії можу вам засвідчити із перевірених джерел, що випадки оформлення ДТП без виклику ДАІ за допомогою Європротоколу(!) можна перелічити на пальцях. Бояться наші люди брати на себе таку відповідальність, можливо і правильно особливо у випадках коли є сумніви стосовно постраждалих.
Особливо після слів самих страховиків при врученні європротоколу "Тільки не вздумайте ним скористатись. Тільки ДАЇ!!!"
В ответ на: Як представник страхової компанії можу вам засвідчити із перевірених джерел, що випадки оформлення ДТП без виклику ДАІ за допомогою Європротоколу(!) можна перелічити на пальцях. Бояться наші люди брати на себе таку відповідальність, можливо і правильно особливо у випадках коли є сумніви стосовно постраждалих.
Особливо після слів самих страховиків при врученні європротоколу "Тільки не вздумайте ним скористатись. Тільки ДАЇ!!!"
Значит на столько компетентен был менеджер, который вам продал ОСАГО.
Значит на столько компетентен был менеджер, который вам продал ОСАГО.
+100 Європротокол це набагато простіший і швидший спосіб вирішення неприємностей які виникли в результаті ДТП. Просто ще наш народ не бере на себе сміливість їх оформлення. І взагалі є такі компанії які не платять і при викликі ДАІ, а я такі менеджери, що самі виїжджають і допомагають оформити даний документ.