масив это хорошо, но сосна мягкая + есть опасение что будет ссыхаться/рассыхаться (у меня осталась такая психологическая травма по прошлой квартире) но по цене интересно и можно например модели хлухие и теже модели только с стеклами
Vladya 09.08.2013 00:10 пишет: всем спасибо, на выходных проедусь еще по магазинам
мені позавчора нарахували за 6 дверей 15,5 тис - шпон, фурнітура, доборна дошка, дві сторони налічник, замір, доставка, встановлення, 5 років гарантії. Все там. В наборі двері різні, від мінімального скла до максимуму. можна порахувати за одиницю. "Ваші двері". Є у них і Папа Карло, в таку ціну були би ламінований масив, є Халєс, теж приблизно у таку ціну шпон. Ми з дружиною вирішили не морочитись тижнями пошуків, зайшли у магазин ближчий, де зразків багато і вибрали.
Vladya 09.08.2013 00:10 пишет: всем спасибо, на выходных проедусь еще по магазинам
мені позавчора нарахували за 6 дверей 15,5 тис - шпон, фурнітура, доборна дошка, дві сторони налічник, замір, доставка, встановлення, 5 років гарантії. Все там. В наборі двері різні, від мінімального скла до максимуму. можна порахувати за одиницю. "Ваші двері". Є у них і Папа Карло, в таку ціну були би ламінований масив, є Халєс, теж приблизно у таку ціну шпон. Ми з дружиною вирішили не морочитись тижнями пошуків, зайшли у магазин ближчий, де зразків багато і вибрали.
о дякую, є магазин біля мене, завтра загляну. Про таки магазини і питав, мені сподобався магазин де Папа Карло зайшо все можна подивитись порахувати, все логічно зрозуміло. так а які ви брали двері, ті шо під маркою ваши двери? чи просто вибирали які дивлись на вас ?
о дякую, є магазин біля мене, завтра загляну. Про таки магазини і питав, мені сподобався магазин де Папа Карло зайшо все можна подивитись порахувати, все логічно зрозуміло. так а які ви брали двері, ті шо під маркою ваши двери? чи просто вибирали які дивлись на вас ?
1. орієнтовно прикинули ціни на одиницю за МДФ, ламінат, шпон. 2. мдф відпав, шпон не такий вже й дорогий. 3. подивились моделі - у всіх виробників є схожі. Порівняли Халес та ВДвері - у Халес було скло таке незвичне, дуже молочне, більше сподобалось стандартне матоване. Тому і ВДвері. Модель не пам'ятаю назву, можу завтра перепитати. Запам'ятав, що халесівський аналог називався Паола. 4. Завіси на їх вибір, замки взяли з пластиковим язичком, вони "клацають" зовсім тихо, металеві бряцають. 5 Ну і все, сказали розміри і кількість, порахували, попросили знижку, отримали... Треба заїхати за договором і внести частку оплати.
Vladya 09.08.2013 01:48 пишет: дякую за детальну інформацію завтра заїду до них
В ответ на: 4. Завіси на їх вибір, замки взяли з пластиковим язичком, вони "клацають" зовсім тихо, металеві бряцають.
в цьому щось є, але як воно виглядає і як довго пропрацює
от далі про двері.
9-го я проплатив аванс, привезуть тільки завтра, а встановлення аж не раніше 12-го якось зовсім не розраховував на такі терміни. як тоді в магазині обговорювали, то "три тижні, можливо раніше..."
купував колись у Дверях Білорусі - проплатив, сам забрав зі складу, через пару днів приїхали і на протязі дня поставили.
а тут... такі терміни більше місяця зовсім не додали мені настрою.
Vladya 09.08.2013 01:48 пишет: дякую за детальну інформацію завтра заїду до них
В ответ на: 4. Завіси на їх вибір, замки взяли з пластиковим язичком, вони "клацають" зовсім тихо, металеві бряцають.
в цьому щось є, але як воно виглядає і як довго пропрацює
от далі про двері.
9-го я проплатив аванс, привезуть тільки завтра, а встановлення аж не раніше 12-го якось зовсім не розраховував на такі терміни. як тоді в магазині обговорювали, то "три тижні, можливо раніше..."
купував колись у Дверях Білорусі - проплатив, сам забрав зі складу, через пару днів приїхали і на протязі дня поставили.
а тут... такі терміни більше місяця зовсім не додали мені настрою.
так не весело. А ми вже вирішили замовляти Папо карло на осокорках . двері ще таке, мені раковину будет вести спочатку сказали місяц, коли діло до оплати то вже в кінці жовтня ... Одні перекупи, складу немає ніхто не вкладує гроші, всі тільки займаються перекупом та замовленнями. або не хочешь купуй якесь дермо яким завалено все ...
так що двері у мене будут через 45 днів, раковіна через 55, про кухню зовсім лячно думати ...
Дублирую свой отзыв, пока свежо, пока ещё гнев не остыл. 26/12/2013 я имела несчастье связаться с компанией Эко двери по установке межкомнатных дверей, сайт http://ekodveri.in.ua/. Если вы хотите за свои деньги оказаться идиотами, если Вы хотите, что бы Вас типало 2 дня от злости и возмущения, если у вас есть машина и рядом Епицентр и Вы готовы в процессе установки ездить и докупать необходимый материал, так как менеджер будет доказывать по телефону, что это было лично ваше желание созерцать до конца дней своих щель в коробке с пеной. Замерщик, которого вы заказывали, по совместительству директор этой фирмы и естественно идиоты вы, а не он. Вообщем, если Вы хотите переплатить и получить "отличный сервис" Вам прямая дорога в эту фирму. От себя же хочу сказать огромное спасибо за потрёпанные нервы и испорченное предновогоднее настроение. В Новом году желаю Вам разориться и больше не всплывать в сфере услуг. Никому не рекомендую работать с этой фирмой и её менеджерами недоучками Катей и Наташей и замерщиком Андреем.
Жалею, что не послушала всех кто мне советовал купить двери и остальное в Епицентре, нанять нормального установщика. Я захотела сервиса, "под ключ" так сказать. Скорей бы нас приняли в Европу и такие говно-фирмы исчезли с нашего рынка.
двери нужно не просто покупать в магазине, а брать там, где их устанавливают нормальные мастера, иначе у вас просто окажется уже не одна проблема, а две есть телефон мастера который мне устанавливал двери, найду, если не забуду напишу