З сьогоднішнього дня, 12 серпня, нові форми звіту по ЄСВ. Мене тільки що відправили геть з Пенсійного зі старими бланками. На сайтах ПФУ оновлення НЕМАЄ. З 16 серпня, кажуть, їх взагалі прийматиме податкова. Питання: можливо, у когось якимось чином ці нові форми є, і можете поділитися?
Дякую! Для СПД це підійде, гадаю, там у мене 1 найманий, а ось в інший район все ще потрібна електронна звітність....
Изменения только в таблице 1 - добавили раздел про выплаты по беременности. Соответственно таблица 1 стала на 1 страницу "толще", надо указывать в титульном. Мне повезло - у инспекторши оказался чистый бланк, они сами только сегодня получили "сверху". Сам еще даже не читал, но подозреваю, что это здесь: http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z1289-13/card3#Files
Ну, ще в табл. 4 та табл. 5 (остання потрібна, коли звільняєш/береш на роботу). Завтра поїду в Шевченківський, хай приймають за 1 особу на папері, зайду до іх сісадмінки, має ж дати програму? Чи в них самих її ще немає? Ось що скаже Печерська податкова в понеділок (а раніше понеділка печатки не буде по організації, керівник поїхав в відпустку), чи не вигадає якоїсь нової форми?
Ну, ще в табл. 4 та табл. 5
я о своем случае а вообще бардак и покращення, зачем обязательно это делать в период подачи отчетности?
Лена, это только для тех у кого нанятые?
Так, звіт про працівників. Сьогодні вдень виклали оновлення АРМу тут .