Добрый день! Скажите пожалуйста, кому я буду сдавать экзамен по ПДД если ГАИ уже нету? Заранее благодарен!
этот вопрос лучше адресовать Виктору Андреевичу
...поскипано... забезпечити на період до утворення Державної служби безпеки дорожнього руху та патрульної служби Міністерства внутрішніх справ України реалізацію державної політики із забезпечення безпеки дорожнього руху, в тому числі здійснення контролю за додержанням власниками (водіями) транспортних засобів вимог щодо технічного стану транспортних засобів, допуском громадян до керування транспортними засобами , регулюванням дорожнього руху, визначенням основних вимог щодо організації, регулювання і керування дорожнім рухом, здійсненням державної реєстрації та обліку транспортних засобів, організацією супроводження і забезпечення безпечного руху транспортних засобів спеціального призначення, а також супроводженням організованих груп дітей до місць оздоровлення та у зворотному напрямку;
привести свої рішення у відповідність із цим Указом.
Президент України Віктор ЮЩЕНКО
19 липня 2005 року
В том же МРЭО и будешь сдавать. Там же, где я буду регить свою тачку. Короче, считай, что ничего не изменилось.