я из-за этих корчей полчаса на бориспольке толкался празник млять у них понакупят корчей и носятся с ними як дурни
Не завидуй
Антон, це не ти на 1:57? Прикольне, яскраве видовище. Вилiзанi двигуни порадували. А який середнiй вiк учасникiв?
Сменил нормального корча на ведро? Сам виноват. Завидуй молча )
Антон, це не ти на 1:57? Прикольне, яскраве видовище. Вилiзанi двигуни порадували. А який середнiй вiк учасникiв?
Ты про хлопца в оранжевой кепке? Так это и есть автор ролика ФОРС. На Гольфах в основном молодёжь, на бусах товарищи семейные и постарше.
как-то все видео только об одном авто. Интересно какие есть документы на желтую мигалку?
На Гольфах в основном молодёжь, на бусах товарищи семейные и постарше.
А я от теж помітив цей цікавий факт Скрізь в автовиданнях Гольф позиціонується як авто для старшого покоління, покоління більш практичного, прагматичного, зрілого. Але в реалі помічаю, що найчастіша аудиторія Гольфа це молоді люди +-30років. На Драйв2 на пальцях можна перерахувати власників Г7 старше 30 років
как-то все видео только об одном авто. Интересно какие есть документы на желтую мигалку?
ну так чувак и снимал больше свою тачку.. живу с ним по соседству, у него все машинки видные, сделаны прикольно.
А я от теж помітив цей цікавий факт Скрізь в автовиданнях Гольф позиціонується як авто для старшого покоління, покоління більш практичного, прагматичного, зрілого. Але в реалі помічаю, що найчастіша аудиторія Гольфа це молоді люди +-30років. На Драйв2 на пальцях можна перерахувати власників Г7 старше 30 років
вроде людям с возрастом нужен комфорт и спокойстие, явно Гольф не соответствует этим характеристикам, особенно ТСИ.
вроде людям с возрастом нужен комфорт и спокойстие, явно Гольф не соответствует этим характеристикам, особенно ТСИ.
Товсто Я все ж таки схиляюсь до того, що постсовковська молодь доходить до розуміння, що колінна подушка водія потрібніша за блутус і підігрів керма І що розмір авто не = розмір в штанах
Сменил нормального корча на ведро? Сам виноват. Завидуй молча )