Mookker 28.08.2013 23:22 пишет: меня больше всего бесит в новой ваговской линейке балка сзади почти во всех машинах. отбивает все желание их брать
Я вже уявляю собі сморід, який вентиляторофани піднімуть, коли бмв от-от випустить перший FWD Але підозрюю, і ті, і ті мають розуміти і знати, що роблять. Хоча факт, якби не балка, їздив би на дизелі
Mookker 28.08.2013 23:22 пишет: меня больше всего бесит в новой ваговской линейке балка сзади почти во всех машинах. отбивает все желание их брать
Я вже уявляю собі сморід, який вентиляторофани піднімуть, коли бмв от-от випустить перший FWD Але підозрюю, і ті, і ті мають розуміти і знати, що роблять. Хоча факт, якби не балка, їздив би на дизелі
так я поэтому еще не решился на новую октаву\гольф\леон дизельный. А Д класс с дизелем уже совсем другие деньги
Zeiss 29.08.2013 07:20 пишет: это же как нужно себя не уважать, чтобы машины по 4 месяца ждать? страна рабов-страна господ
А найбільші раби-ніщєброди цього світу чекають деякі автомобілі, котрі випускаються поштучно, роками. Деякі навіть за право бути в черзі платять немалі гроші. А найрабішим рабам з усіх рабів деякі автомобілі навіть при цьому не віддають повністю - так, лише покататись по колу
Мерсофаны проглотили и не поперхнулись, повоняли немного и прошло... Хотя вот не вижу на самом деле смысла, брать ЦЛА на фоне того же Пассата, Суперба, Ауди а4 и особенно на фоне Цешки (цены там разнятся незначительно) или А класс в сравнении с дестяком других хетчей, которые по цене дешевле. Привод передний, да может шумка чуть лучше, материалы чуть получше (и то не факт, особенно дверные карты), переплата только за трёхлучевую звезду. Раньше я понимал, что это переплата ещё и за задний привод, ибо это меня как-то выделяло из толпы машин с неправильным приводом... а теперь, когда сделали точно такой же неправильной, нафиг надо
В ответ на: Належним доказом дій Виробника, зазначених в уьому пункту Договору є копія відповідного повідомлення Виробника
Т.е. производитель должен ОФИЦИАЛЬНО уведомить о невозможности собрать заказанную комплектацию. Ой шо из менеджера сделают за такую лажу, ой шо с ним будет Ну или да, потоп, землетрясение, дія непереборної сили, как было во времена землетрясения и цунами в Японии.
Ну що ж, значить все не так погано. Таки є в Сеатівському договорі пункт про те що в разі підвищення ціни або зміни комплектації, Покупець має право вимагати від Продавця документи підписані заводом-виробником, або імпортером. Правда, страхують себе. Ціна може змінюватись лише в більшу сторону
0vector0 27.08.2013 12:23 пишет: VIN сказали уже через 3 недели после заказа. С VIN на сайте Peugeot Service Box все проверил. Не знаю как у ВАГ. Наверное тоже есть такой сайт. Отличное авто выбрал! Поздравляю с будущей покупкой
Дякую А щоб бути дійно чудовим, Леону не вистачає повного приводу Продукція ПСА самому дуже подобається, шкода що нам 2.0hdi на механіці не возять.
ВладК 27.08.2013 01:07 пишет: Деньги все-таки храните в баксах, а то поседеете
Давайте одразу конкретику, якщо є.
Эмиль 28.08.2013 20:54 пишет: Менеджеры Сеат, мои впечатления: - Нивки, новый менеджер, не до конца все знает/хочет знать; - Петровка, девочка, вяловата; - новый дилер в Дарницком районе (возле днепровской набережной) самый адекватный, правда слишком "запрограммирован".
Советую почитать еще их договор.
Кстати, именно он мне сказал о пришедшем от импортера письма о отсутствии люка в компл. Стайл для ФР.
ТС, ты в курсе, что дизельный мотор 2.0 у Сеата дефорсирован до 115 л.с.? Ты действительно его хочешь купить?
На Петрівці дівчинку не застав, був мужик, забув ім'я. Лисий, ввічливий, але не дуже в курсі. За пару днів передзвонив, сказав що все уточнили і таки можна замовити люк. Менджер на Нивках, схоже, дійсно новий. Ще саме він займається оцінкою авто по трейд-ін. Раніше тьотя була, дуже адекватна. Шкода якщо вона там вже не працює, хотілося саме у неї купити Леон. 115 к.с.? Так в ФР ніби 143. На усіх сайтах і прайсах так.
Zeiss 29.08.2013 07:20 пишет: это же как нужно себя не уважать, чтобы машины по 4 месяца ждать? страна рабов-страна господ
Ггг) А як, дозволь поцікавитись, істинний кшатрій має купувати авто? Ну так щоб пацани оцінили? Може не чекати і взяти X6 з перебитим номером кузову?
2 олл Здивувало що гарантія лише 2 роки, думав хоча б 3. Читав колись страшилки про надійність 2.0 tdi. До цього часу вже все пофіксили? Продавати такий смачний Леон за 2 роки не хочеться.
Закралася думка почекати листопаду і підписання угоди про асоціацію з ЄС...
І на останок про знижки Тут тема про це була, і неодноразово писали що ФВ дають зходу 3%. Так от, мова лише про авто в наявності, чи під замовлення теж? І чи можна на щось розраховувати у нашому випадку? Все ж Леони без знижок у нас не дуже продаються, у всякому разі раніше так було.
Немає на нашому ринку таких авто, щоб все влаштовувало. Щоб дизель на 6-МКП і щоб їхав, і щоб безпечно, і щоб споживання в нормі, і щоб не балка, і щоб красиво, і правильний привід, і щоб не пустий, і щоб... Тут завжди компроміс. Була ще думка притягти з Польщі дизельну Імпрезу, але якось дуже вже напряжна процедура імхо.
Ganni 29.08.2013 12:23 пишет: Я вже уявляю собі сморід, який вентиляторофани піднімуть, коли бмв от-от випустить перший FWD
Эмиль 01.09.2013 00:09 пишет: Согласен, только в Стайле доступны обе версии 110 л.с. и 143 л.с.
с этими тди у вага жесть жестячная, еще в далеком 2009-м я подумал: 2.0тди на 140лс как-то неспортивно, у них уже тогда был на 170лс (или 180 не помню точно), и взял спортваген (ну, разница в 20тыщ грн также сыграла свою роль гг). И вот 2013 год: 2.0тди на 143лс уже только в топ комплектациях, типо спОртивный по космической цене
походу офигиваю от текущих цен и раскладов, апгрейдится за разумную дельту денег тупо не на что...