а чи не розглядалося у керівників форумів питання повернення до способу наповнення форумів, коли нове повідомлення в темі не виводить саму тему знову наверх? Колись, коли запроваджувалися зміни у відображенні з "непідйомної" форми на нинішню, то були суперечки і, наскільки я пам'ятаю, результат обговорення не приніс суттєвої переваги жодному з варіантів. Але тодішнє керівництво вирішило, що будуть "підйомні".
Нинішня система дуже на руку (чи на хвору голову) різноманітним неадекватам - клоунам, клонам, тролям, ботам, лайновкидувачам і всіляким іншим психічно хворим.
"Непідйомна" система не дає можливості дурникам постійно підсмикувати свою дурню наверх і засмічувати нею форуми, а за корисними цікавими темами нормальні юзери і без підняття завжди прослідкують, засоби для цього є, колись так було.
ІМХО при існуючій тенденції збільшення кількості клоунів та психів "непідйомна" система елементарно зменшувала би їх тягу до засмічування форумів.
Очень-очень против. Лично мне удобно так, как есть
Очень-очень против. Лично мне удобно так, как есть
Да. Видно где жизнь идет. А там де троли мона не читать.
наскільки я пам'ятаю, результат обговорення не приніс суттєвої переваги жодному з варіантів. Але тодішнє керівництво вирішило, що будуть "підйомні".
Казалось бы, всё ясно и понятно.
Нет же, всегда найдётся тот, которому неймётся, у которого свербит.
наскільки я пам'ятаю, результат обговорення не приніс суттєвої переваги жодному з варіантів. Але тодішнє керівництво вирішило, що будуть "підйомні".
Казалось бы, всё ясно и понятно.
Нет же, всегда найдётся тот, которому неймётся, у которого свербит.