а чи не розглядалося у керівників форумів питання повернення до способу наповнення форумів, коли нове повідомлення в темі не виводить саму тему знову наверх? Колись, коли запроваджувалися зміни у відображенні з "непідйомної" форми на нинішню, то були суперечки і, наскільки я пам'ятаю, результат обговорення не приніс суттєвої переваги жодному з варіантів. Але тодішнє керівництво вирішило, що будуть "підйомні".
Нинішня система дуже на руку (чи на хвору голову) різноманітним неадекватам - клоунам, клонам, тролям, ботам, лайновкидувачам і всіляким іншим психічно хворим.
"Непідйомна" система не дає можливості дурникам постійно підсмикувати свою дурню наверх і засмічувати нею форуми, а за корисними цікавими темами нормальні юзери і без підняття завжди прослідкують, засоби для цього є, колись так було.
ІМХО при існуючій тенденції збільшення кількості клоунів та психів "непідйомна" система елементарно зменшувала би їх тягу до засмічування форумів.
В ответ на: наскільки я пам'ятаю, результат обговорення не приніс суттєвої переваги жодному з варіантів. Але тодішнє керівництво вирішило, що будуть "підйомні".
Казалось бы, всё ясно и понятно.
Нет же, всегда найдётся тот, которому неймётся, у которого свербит.
deleted
Анонім
Re: Теми "підйомні" vs "непідйомні" (+)
[Re: Evgen_F]
8 сентября 2013 в 14:43 Гілками
В ответ на: наскільки я пам'ятаю, результат обговорення не приніс суттєвої переваги жодному з варіантів. Але тодішнє керівництво вирішило, що будуть "підйомні".
Казалось бы, всё ясно и понятно.
Нет же, всегда найдётся тот, которому неймётся, у которого свербит.