або щось аналогічне. стоїть задача обробити всередині хімією і всякою іншою ядрьоною штукою бетонну яму на пару кубометрів а там тільки дирка пів-на-пів метра зверху. з респіратором попа настає через 5 хвилин.
Snikoll 14.09.2013 20:13 пишет: Нужен изолирующий противогаз. Если использовать простой, то нужно к маске подсоединить длинный шланг. А конец шланга на улицу.
так то само собою. може і є всякі спеціалізовані герметичні маски ну там в пожежників чи омонівців але імхо противогаз типу військового найпростіше мало б бути. це ж елементарна побутова річ громадянської оборони - десь же вони повинні продаватись?
Snikoll 14.09.2013 20:13 пишет: Нужен изолирующий противогаз. Если использовать простой, то нужно к маске подсоединить длинный шланг. А конец шланга на улицу.
Идиотский, извини, совет. При длине шланга длиннее пары-тройки метров будешь дышать одним и тем же воздухом и тоже угоришь.
Идиотский, извини, совет. При длине шланга длиннее пары-тройки метров будешь дышать одним и тем же воздухом и тоже угоришь.
в нормальному противогазі є "видувний клапан" тобто повітря при видоху виходить зразу біля маски так що все норм.
catkoua 15.09.2013 18:18 пишет: в нормальному противогазі є "видувний клапан" тобто повітря при видоху виходить зразу біля маски так що все норм.
Да, только в том же "нормальном" противогазе такой же клапан (только в обратную сторону) стоит на банке. А в предложенном варианте при нулевом сопротивлении прямого шланга этот клапан, я думаю, открываться не будет. Можно, конечно, пробовать, но уж больно опасные могут получиться "пробы".
Гуглите изолирующий противогаз или возьмите у дайверов оборудование. Только обратите внимание что при активном юзании изолирующего противогаза патрона хватит на 0,5 часа, а потом можно умереть не заметив отсутствия кислорода.
catkoua 15.09.2013 18:18 пишет: в нормальному противогазі є "видувний клапан" тобто повітря при видоху виходить зразу біля маски так що все норм.
Да, только в том же "нормальном" противогазе такой же клапан (только в обратную сторону) стоит на банке. А в предложенном варианте при нулевом сопротивлении прямого шланга этот клапан, я думаю, открываться не будет. Можно, конечно, пробовать, но уж больно опасные могут получиться "пробы".
цей клапан стоїть в клапанній коробці біля морди там де шланг прикручується. в банці якщо раптом і стоїть якийсь клапан то додатковий. крім того видувний клапан має малий опір тому що якщо він буде мати великий опір то при видоху буде роздуватись на краях маска в місцях контакту з мордою. ну і 100% перевірена конструкція противогаз з довгим шлангом замість банки - у але от питання де взяти звичайний армійський противогаз крім як знайти якогось прапора з похмілля - поки що відповіді нема. дивно особливо в контексті сучасної істерії хімічного тероризму.
catkoua 15.09.2013 20:55 пишет: от питання де взяти звичайний армійський противогаз крім як знайти якогось прапора з похмілля - поки що відповіді нема. дивно особливо в контексті сучасної істерії хімічного тероризму.
catkoua 14.09.2013 11:38 пишет: або щось аналогічне. стоїть задача обробити всередині хімією і всякою іншою ядрьоною штукою бетонну яму на пару кубометрів а там тільки дирка пів-на-пів метра зверху. з респіратором попа настає через 5 хвилин.
чому всі думають що хтось такий тупий що не вміє користуватись гуглом і не знає про блошині ринки? то що в мілітариці це декоративне фуфло і мені не підходить бо там нема шлангу. на куренівці противогазами не торгують. сландо йде нафіг бо це довго а мені треба вже.
catkoua 16.09.2013 10:55 пишет: чому всі думають що хтось такий тупий що не вміє користуватись гуглом і не знає про блошині ринки? то що в мілітариці це декоративне фуфло і мені не підходить бо там нема шлангу. на куренівці противогазами не торгують. сландо йде нафіг бо це довго а мені треба вже.
тогда горазжо проще - http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/sdam-v-arendu-akvalang-ID764qR.html берешь в прокат акваланг и маску - полная развязка от внешнего воздуха. Второй вариант - управление гражданской обороны в твоем районе. Третий вариант - подойти в школу к военруку, там и бутылкой обойдешся.
Видел в продаже советские противогазы и сети военных магазинов ДиСи, например, на Ленинградской пл....Можно поспрошать и в сети Милитари, например, в Фуршете на Корчеватом...
Там много чего советского можно купить, я видел даже комплект продавался - пилотка, гимнастёрка, галифе, сапоги, котелок, противогаз, фляга, лопатка, противогаз, вещмешок и ещё что то....
Нашел пару когда выгребал кладовку ))) могу отдать, попробуете))
ну це вже ближче до теми. хоч нема шланга але примотати скотчем є куда ))) а напишіть в лічку як забрати.
Дядьку - всеж бы не рисковал а взял на день-другой акваланг. 300 грн в мес получается 10 грн в день. зато гарантированно не надышишся всякой х.... Тут со знакомым обсуждали и напомнил как угорел до реанимации парниша во время моей срочки - вычерпывали осадок в бензохранилище... Говорит угорел не смотря на компрессорную подачу воздуха компрессор не очень далеко стоял и натянул паров. Рассказывал как раз бывший ротный угорельца. Еле от уголовки командование отмазало.