Пару відео в якості дебюту. Прошу вибачення за кут нахилу камери. 1. Несподіванка у дворі. Чоловіке заїжджає у двір-лабіринт в центрі Києва пізно ввечері. Двір не освітлений. Їде повільно. Перша хвилина відео, власне, просто дає уявлення про петлю в 180 градусів. І ось в точці найкрутішого розвороту фари висвітлюють жінку, чоловік гальмує, жінка змахує руками і падає. Чоловік в перші секунди подумав, що він її зачепив, але коли вийшов з машини, усвідомив, що до неї лишалося ще метрів 4-5. Ну і в кінці відео кумедні повчання 3-річної дитини татові.
http://youtu.be/OXHdiUGKsC0 2. Несподіванка на проспекті Григоренка. Стоїмо на світлофорі на Ахматової (перехрестя з Григоренка в бік універсаму "Позняки", там, де трамвайна колія). І тут я бачу даму, яка гуляє по проїзній частині проспекту. Я, здається, за неї перелякалася більше, ніж вона сама за себе.
Первое видео называется "Темной ночью негры воруют уголь"? Как водитель видит куда ехать с такими фарами?
Как водитель видит куда ехать с такими фарами?
тут фары ни при чем. Просто регик так снимает
Найдешевший, за 380 грн.
Если отам, в начале 1го видео, Шнурок глотку дерёт, то я вашу семью ещё больше, капец-капец как зауважал
А кут нахилу - поиксу и всякие причуды типа 1080, главное абы никогда не пригодился, а если уж шо случилось шоб был под рукою ПМ включен и работал. Его ж не для ветки "Смотрите как у меня идеально снимает видеорегистратор" купляють
А кут нахилу - поиксу и всякие причуды типа 1080, главное абы никогда не пригодился, а если уж шо случилось шоб был под рукою ПМ включен и работал. Его ж не для ветки "Смотрите как у меня идеально снимает видеорегистратор" купляють
Так а смысл в нем, если ничего не будет видно?
Я майже завжди перевіряю, а чоловік, певно, забув. Чесно кажучи, навіть при такому куті сутність зрозуміла. Правда, якщо не слідкувати, він може повернутися взагалі на торпеду, тут ви праві.
Лена, поправьте регик. А то у форумчан косоглазие разовъется. Так и хочется увидеть, что выше, чем панель приборов
панель приборов
кстати, что за перфорация на панели, не помню у какой из новых моделей такое ? форд фьюжн вроде ?
на 2-м видео такие театральные восклицания
форд фьюжн вроде ? на 2-м видео такие театральные восклицания
Вiн. Ну я трошки екзальтована мадам.
Найдешевший, за 380 грн.
около 200грн,в инете куча таких,типа с HD
А чо в машине общаетесь на русском, а вне машине, на форуме на украинском?-)))
Я в рiзних машинах рiзними мовами спiлкуюся, в цiй просто водiй клятий москаль.
а чоловик с машины вышел женщине подняться помог, чего она упала? испугалась поди?
а чоловик с машины вышел женщине подняться помог, чего она упала? испугалась поди?
Напевно, злякалася від несподіванки. Може, глухенька трошки та бачить погано, бо я сама завжди чую двигун за рогом та бачу відблиск фар.