пропонують мені в 15 хв неспішного ходу від дому цегляний, з ямою, з світлом і даже охороною гараж по ціні яка влаштовує дві сторони. машину ставлю біля дому, але будь вона поновіше і подорожче то гнав би, мабуть, на стоянку або зняв там же гаража. з другої сторони: чим щодня ходить в гараж і назад я можу і до охфіса майже за той саме час дотопати. да і картоху з солєньями в мене є де тримать
Люба послуга, товар чи в даному випадку гараж вартують стільки, за скільки їх можуть придбати покупці. Таким чином, якщо ціна гаража, за умові що консервацію вже є де складати, задовольняє, то відповідь очевидна - треба брати.
В ответ на: Исходя из озвученого - тебе, скорее всего, тупо не надо в офис машиной ездить.
ну а гараж? гараж мені нада?
вот это- ключевое слово.
у меня- с 1992 г. все машины- ночуют на улице. машины- не жаловались. да- сливали. да- воровали. да- вскрывали багажник и из него уносили больше, чем стоит сама машина. да- все недостатки. главное для тебя- цена вопроса. у соседа- но это тупо другие злые соседи- сняли полобшивки гаража. все- он об этом узнал через 1/2 часа(милиция еще не знала)и тупо уехал.
Гараж, в 15 минутах пешком, это годная штука. Я бы даже сказал - хорошая! У меня точно так-же. Так вот я в том гараже в последний раз был в субботу. А до этого - в мае. А до мая - опять в октябре. Шины у меня там живут. Любовь к гаражу начинается с появлением корча, в котором надо ковыряться и энтузиазма к ковырянию корча. Ну и, потенциально, если собутыльник нужен. И заканчивается с появлением нового автомобиля.
даже їздив дивитись. нюанс: зимою як намете снігу буде піпец. не достать машину. трактор прийдеться наймать. вирішив не брать. використовувати як склад для шин і тд. не маю потреби, гайки самому крутить і бухать там для мене задоволення сумнівне. да і пилять 15-20 хв по машину мене теж не вставляє. тільки геморрой наживу
В ответ на: да і пилять 15-20 хв по машину мене теж не вставляє.
ох я любив колись пробіжки до гаражу і назад десь на схожій відстані. а зараз під домом - прогулянки та біг по свіжому повітрі - це бонус, а не вада такого гаражу. ІМХО.
ох я любив колись пробіжки до гаражу і назад десь на схожій відстані. а зараз під домом - прогулянки та біг по свіжому повітрі - це бонус, а не вада такого гаражу. ІМХО.
Я в свой на велике за пять минут доезжаю, к тому же на нем всякое барахло туда-сюда возить можно в разумных пределах. Ну и велофара всегда наготове для раскопок в подвале, а то свет не всегда бывает в кооперативе.
ага. бонус. особливо в таку погоду, як сьогодні
знаєш, так тільки здається. коли у мене був гараж з таким бонусом, то я бігав туди не зважаючи на погоду. це не так проблемно та страшно, як здається домосєдам
а у твоєму випадку він тобі просто не потрібен в принципі. ІМХО.