Можливо хтось недавно їхав цією дорогою. Хочу взнати стан дороги Стрий - Бережани - Тернопіль. Чи можливо краще буде обїхати через Львів? Одним словом хочу проїхати по кращій дорозі. Навіть якщо треба буде зробити декілька зайвих км. Дякую всім за поради
Можливо хтось недавно їхав цією дорогою. Хочу взнати стан дороги Стрий - Бережани - Тернопіль. Чи можливо краще буде обїхати через Львів? Одним словом хочу проїхати по кращій дорозі. Навіть якщо треба буде зробити декілька зайвих км. Дякую всім за поради
Вибачаюсь. Але хотів більш детально про Стрий - Тернопіль
Вибачаюсь. Але хотів більш детально про Стрий - Тернопіль
Чз Львів довше на 41 км (27% відстані). Якби дорога Львів-Тернопіль була ідеальною, то відповідь була б зрозумілою. Чз Бережани вона є проїзною (на 3 з мінусом), точніше, була такою у серпні. Не думаю, що сильно змінилась. Вирішувати Вам.
Враховуючи те, що у Вас бажання проїхати "по кращій дорозі", їдьте чз об’їзну Львова.
А де власне найбільші проблеми, що по одній, що по другій дорозі?
А де власне найбільші проблеми, що по одній, що по другій дорозі?
Чз Бережани ями в багатьох місцях, сильно розганятись не рекомендують. Чз Львів погана дорога зразу після з’їзду з об’їзної (по інформації - ремонтують) і в районі Золочева (теж в ремонті, тому їхати чз місто).
Дякую
Якщо вирішите їхати чз Бережани - відпишіться. Бо інформація трохи застаріла.
Можливо туди так назад ч\з Львів - напишу обовязково але певно через тиждень або два.
Якщо цікавить можу відписати про трасу Стрий - І.Ф - Тернопіль і Чернівці - їздив недавно
Якщо цікавить можу відписати про трасу Стрий - І.Ф - Тернопіль і Чернівці - їздив недавно
Вчора їздив у Тернопіль. Туди поїхав напряму - назад через Львів. Що сказати і так зле і так не дорбе. Детальніше так. Стрий - Жидачів - Стрийський район полатано - Жидачівський ні але більшість ям можна обїхати Жидачів - Ходорів - найгірша ділянка дороги. Міст через Дністер - це щось - а також перед мостом і за мостом - все розбито. Ходорів трохи полатали але не повнвстю. Ходорів - Рогатин - дорога крива - але полатана 70 - 80 можнп їхати. Рогатин - Бережани таке саме може трошки краще зате перед Бережанами відрізок 1км дуже поганий. Ну і традиційно бруківка Бережани - Тернопіль - трохи крива дорога але враховуючи попередні відрізки майже автобан!!! Тернопіль і Тернопільська обл в напр. Львова - нормально. Львіська обл - погано дорога дуже горбата перед Золочевом 1км розбитої дороги - Золочів через місто - добре - Золочівска обїздна закрита на ремонт. Останні 15 км перед Львовом деже погано проте дорогу роблять вже є кусок нового асфальту на одній полосі. Можливо до нового року зроблять Львівська обїздна - Стрий нема кометарів Навіть не знаю якщо б довелося їхати ще раз - як би я поїхав? Найгірші дороги у Львівськый області!!!