http://www.stolitsagroup.com/uk/projects/zhiloj_kompleks_po_ul_bogatyrskoj_dom_2/ Приваблюють "приємною" ціною. Поїхав подивився на будівництво, дуже живенько, робляться внутрішні роботи з оздоблення. Будинок №2 (фото з сайту. насправді, зараз майже так і є) - [изображение][/изображение] В будинку №1 БТІ (чи як їх там зараз) вже зробили заміри.
Як то кажуть, нерухомість зайвою не буває. В когось є інформація про цей об*єкт та контору, що його будує?
Tolberti 09.10.2013 16:55 пишет: То что там нет парковок, совсем нет, не пугает? Там в большом доме почти все однушки. Их там оооочень много. Какая цена, если не секрет?
плюс один, мой визит в их отдел продаж закончился на фразе 20 паркомест на дом.
deleted#1
Анонім
Re: STOLITSA GROUP, ЖК Богатирській, буд №2
[Re: Tolberti]
9 октября 2013 в 17:08 Гілками
Tolberti 09.10.2013 16:55 пишет: То что там нет парковок, совсем нет, не пугает? Там в большом доме почти все однушки. Их там оооочень много. Какая цена, если не секрет?
ні, не лякая. жити я там не буду.
99,98 - 150.000$ (але це для мене )
deleted#1
Анонім
[Re: Sashok_Accent]
9 октября 2013 в 17:11 Гілками
плюс один, мой визит в их отдел продаж закончился на фразе 20 паркомест на дом.
там поряд стоянка та гаражний кооператив.
а також за непідтвердженною інформацією, автобусний парк та частину доків, напроти цього ЖК, викупила ЕстаХолдінг та планує побудувати ТРЦ з спортивними площадками...
а також за непідтвердженною інформацією, автобусний парк та частину доків, напроти цього ЖК, викупила ЕстаХолдінг та планує побудувати ТРЦ з спортивними площадками...
що дійсно не подобається, так це їх особистий ЖЕК
Цена нормальная, как уже для построенного объекта. Напротив уже почти достроили Эпицентр, кстати.
А вот про парковки. Я тебе ответственно заявляю - там будет полная жесть. Если не жить, то еще куда не шло, но в любом случае ахтунг полный.
В большом доме вроде 520 квартир, если я не ошибаюсь + маленький. Гаражный кооператив каким образом решит проблему? И где там стоянка?
Паркинга подземного там нет.
Если от парковки абстрагироваться и понимать, что весь дом вокруг - это будут тупо машины, то вариант хороший. В центр выезжать одно удовольствие.
deleted#1
Анонім
[Re: Tolberti]
9 октября 2013 в 17:51 Гілками
що дійсно не подобається, так це їх особистий ЖЕК
Цена нормальная, как уже для построенного объекта. Напротив уже почти достроили Эпицентр, кстати.
А вот про парковки. Я тебе ответственно заявляю - там будет полная жесть. Если не жить, то еще куда не шло, но в любом случае ахтунг полный.
В большом доме вроде 520 квартир, если я не ошибаюсь + маленький. Гаражный кооператив каким образом решит проблему? И где там стоянка?
Паркинга подземного там нет.
Если от парковки абстрагироваться и понимать, что весь дом вокруг - это будут тупо машины, то вариант хороший. В центр выезжать одно удовольствие.
да я сам коріний оболонець, реалії Богатирської знаю
p.s. доречі, я так зрозумів, що будівництво каталоцької церкви по Зої Гайдай знесли?
Вася, для інвестицій місце взагалі не ахті! В цьому плані краще будинок біля Метрополісу, там і забудовник авторитетний (все таки компанія голови району) і будує більш-менш якісно (порівняно з іншими), можу це підтвердити по "парусам" на обол. набережній.
deleted#1
Анонім
[Re: Armin]
9 октября 2013 в 21:02 Гілками
Вася, для інвестицій місце взагалі не ахті! В цьому плані краще будинок біля Метрополісу, там і забудовник авторитетний (все таки компанія голови району) і будує більш-менш якісно (порівняно з іншими), можу це підтвердити по "парусам" на обол. набережній.
По "парусам" і сам знаю, бо вже 2й місяць там в 3кі живу
Може краще біля прокуратури або біля метрополісу, там як варіант вкладення зайвих коштів привабливіше. Але біля прокуратуре гірше. Тут як би тобі точніш гостинка в новому форматі, ти рахував скіки там квартир в одному парадному на поверсі. Я б на твоєму місці маючи такі кошти купив би квариру стару в центрі під ремонт і під подобову аренду, а якщо на Оболоні то ці два варіанти. Є ще біля ринку на Героїв Дніпра, але що там і хто будує не знаю, тому . А про Столицю не хвилюйся. У їх багато зданих обєктів, і в роботі Липинка, гуглиться добре. Але як завжди Столиць по місту безліч
sashkaa 09.10.2013 22:04 пишет: Може краще біля прокуратури або біля метрополісу, там як варіант вкладення зайвих коштів привабливіше. Але біля прокуратуре гірше. Тут як би тобі точніш гостинка в новому форматі, ти рахував скіки там квартир в одному парадному на поверсі. Я б на твоєму місці маючи такі кошти купив би квариру стару в центрі під ремонт і під подобову аренду, а якщо на Оболоні то ці два варіанти. Є ще біля ринку на Героїв Дніпра, але що там і хто будує не знаю, тому . А про Столицю не хвилюйся. У їх багато зданих обєктів, і в роботі Липинка, гуглиться добре. Але як завжди Столиць по місту безліч
Рахував, на поверсі 4 квартири. Поверхів 9. Не забувай, що мова ведеться не про будинок #1,а про #2. Чому саме цей ЖК вибрав, бо будинок добудований. В інші недобудови вкладатися не хочу, бо маю сумніви з приводу кінця 14го початку 15го року.
Рахуй разом з 22 поверховим та сусіднім 18. Після цього замислись якщо я майбутній арендатор, що я виберу цю новобудову , чи панельку ближче до метро за тіж кошти, Я просто живу на Гайдай і ці всі нюанси знаю добре. Да на самій Богатирський паркуватись думаю ніхто не дозволить