http://www.stolitsagroup.com/uk/projects/zhiloj_kompleks_po_ul_bogatyrskoj_dom_2/ Приваблюють "приємною" ціною. Поїхав подивився на будівництво, дуже живенько, робляться внутрішні роботи з оздоблення. Будинок №2 (фото з сайту. насправді, зараз майже так і є) - [изображение][/изображение] В будинку №1 БТІ (чи як їх там зараз) вже зробили заміри.
Як то кажуть, нерухомість зайвою не буває. В когось є інформація про цей об*єкт та контору, що його будує?
Дякую.
То что там нет парковок, совсем нет, не пугает? Там в большом доме почти все однушки. Их там оооочень много. Какая цена, если не секрет?
То что там нет парковок, совсем нет, не пугает? Там в большом доме почти все однушки. Их там оооочень много. Какая цена, если не секрет?
плюс один, мой визит в их отдел продаж закончился на фразе 20 паркомест на дом.
ні, не лякая. жити я там не буду.
99,98 - 150.000$ (але це для мене )
плюс один, мой визит в их отдел продаж закончился на фразе 20 паркомест на дом.
там поряд стоянка та гаражний кооператив.
а також за непідтвердженною інформацією, автобусний парк та частину доків, напроти цього ЖК, викупила ЕстаХолдінг та планує побудувати ТРЦ з спортивними площадками...
що дійсно не подобається, так це їх особистий ЖЕК
а також за непідтвердженною інформацією, автобусний парк та частину доків, напроти цього ЖК, викупила ЕстаХолдінг та планує побудувати ТРЦ з спортивними площадками...
Цена нормальная, как уже для построенного объекта. Напротив уже почти достроили Эпицентр, кстати.
А вот про парковки. Я тебе ответственно заявляю - там будет полная жесть. Если не жить, то еще куда не шло, но в любом случае ахтунг полный.
В большом доме вроде 520 квартир, если я не ошибаюсь + маленький. Гаражный кооператив каким образом решит проблему? И где там стоянка?
Паркинга подземного там нет.
Если от парковки абстрагироваться и понимать, что весь дом вокруг - это будут тупо машины, то вариант хороший. В центр выезжать одно удовольствие.
Цена нормальная, как уже для построенного объекта. Напротив уже почти достроили Эпицентр, кстати.
А вот про парковки. Я тебе ответственно заявляю - там будет полная жесть. Если не жить, то еще куда не шло, но в любом случае ахтунг полный.
В большом доме вроде 520 квартир, если я не ошибаюсь + маленький. Гаражный кооператив каким образом решит проблему? И где там стоянка?
Паркинга подземного там нет.
Если от парковки абстрагироваться и понимать, что весь дом вокруг - это будут тупо машины, то вариант хороший. В центр выезжать одно удовольствие.
да я сам коріний оболонець, реалії Богатирської знаю
p.s. доречі, я так зрозумів, що будівництво каталоцької церкви по Зої Гайдай знесли?
да я сам коріний оболонець, реалії Богатирської знаю
p.s. доречі, я так зрозумів, що будівництво каталоцької церкви по Зої Гайдай знесли?
недавно проезжал - стояло куча бобиков но людей замечено не было
думаю еще вернутся к вопросу
Як то кажуть, нерухомість зайвою не буває.
Блін, у нас на форумі алігарх! Аж страшно!
Вася, для інвестицій місце взагалі не ахті! В цьому плані краще будинок біля Метрополісу, там і забудовник авторитетний (все таки компанія голови району) і будує більш-менш якісно (порівняно з іншими), можу це підтвердити по "парусам" на обол. набережній.
Як то кажуть, нерухомість зайвою не буває.
Блін, у нас на форумі алігарх! Аж страшно!
Вася, для інвестицій місце взагалі не ахті! В цьому плані краще будинок біля Метрополісу, там і забудовник авторитетний (все таки компанія голови району) і будує більш-менш якісно (порівняно з іншими), можу це підтвердити по "парусам" на обол. набережній.
По "парусам" і сам знаю, бо вже 2й місяць там в 3кі живу
Може краще біля прокуратури або біля метрополісу, там як варіант вкладення зайвих коштів привабливіше. Але біля прокуратуре гірше. Тут як би тобі точніш гостинка в новому форматі, ти рахував скіки там квартир в одному парадному на поверсі. Я б на твоєму місці маючи такі кошти купив би квариру стару в центрі під ремонт і під подобову аренду, а якщо на Оболоні то ці два варіанти. Є ще біля ринку на Героїв Дніпра, але що там і хто будує не знаю, тому . А про Столицю не хвилюйся. У їх багато зданих обєктів, і в роботі Липинка, гуглиться добре. Але як завжди Столиць по місту безліч
Там біля церкви забор вивозили, якщо і повернуться, то МЖК Оболонь або який небудь КАН,міськбуд. Церви думаю там не буде
Може краще біля прокуратури або біля метрополісу, там як варіант вкладення зайвих коштів привабливіше. Але біля прокуратуре гірше. Тут як би тобі точніш гостинка в новому форматі, ти рахував скіки там квартир в одному парадному на поверсі. Я б на твоєму місці маючи такі кошти купив би квариру стару в центрі під ремонт і під подобову аренду, а якщо на Оболоні то ці два варіанти. Є ще біля ринку на Героїв Дніпра, але що там і хто будує не знаю, тому . А про Столицю не хвилюйся. У їх багато зданих обєктів, і в роботі Липинка, гуглиться добре. Але як завжди Столиць по місту безліч
Рахував, на поверсі 4 квартири. Поверхів 9. Не забувай, що мова ведеться не про будинок #1,а про #2. Чому саме цей ЖК вибрав, бо будинок добудований. В інші недобудови вкладатися не хочу, бо маю сумніви з приводу кінця 14го початку 15го року.
Рахуй разом з 22 поверховим та сусіднім 18. Після цього замислись якщо я майбутній арендатор, що я виберу цю новобудову , чи панельку ближче до метро за тіж кошти, Я просто живу на Гайдай і ці всі нюанси знаю добре. Да на самій Богатирський паркуватись думаю ніхто не дозволить