«У Житомирі працює одна таксистська фірма, назвемо її умовно «Зіркою», так ось, нині вона створює всім перевізникам дуже сильну конкуренцію! — ділиться Григорій. — Усі таксистські фірми згуртувалися проти неї. «Зірка» має «заманухи» для клієнтів: різноманітні акції, низькі тарифи. Таксистам, які працюють на «Зірку», не потрібні ні рації, ні «фішки», лише свої автомобіль та мобільний телефон-«андроїд». На екрані мобілки відображається карта Житомира та сигнали-виклики громадян. Таксист натиснув пальцем на той сигнал, і клієнту вже передано повідомлення, що до нього їде таксі. Якщо господар іншої фірми запідозрить, що його підлеглий працює і на нього, і на «Зірку», відразу відбирає «фішку» та проганяє з роботи. Таким чином намагаються притиснути «Зірку». До речі, 20 відсотків таксистів сьогодні умудряються працювати і на «свою» фірму, і «Зірку». Я на «Зірку» не працюю (посміхається). Це мій знайомий там трудиться, тому чимало знаю про неї».
Раскручивать любой бизнес за счёт демпинга это моветон. Таких бизнесменов
мда, совсем на периферии народ затуркали, туда не ходи, сюда не ходи, вывози только мои заказы зато в столице можно быть подключенным хоть ко всем ДС, но толку мало обычно хватает 2-3 со своими средними тарифами и хорошими партнерами в бочке-помойке
При чем тут демпинг? Тут абсолютно другая модель. Люди не видят разницы повезет их таксист с лицензией или дядя Вася попутно подкинет. Так зачем платить больше? Сами виноваты, тем более что сами и поддержали данную систему.
пльо этого недоботана даже читать смешно
Несподівано це запитання зачепило чоловіка за живе. Він розгнівався: «Невже ви думаєте, що я мріяв стати таксистом? У мене — вища освіта! Я — програміст! А який сенс у цьому? Після закінчення університету не знайшов собі роботи за спеціальністю й почав заробляти на життя як будівельник, робітник автомайстерні.
кароче да, в ойти всьо токо по блату или через постель
пльо этого недоботана даже читать смешно
Несподівано це запитання зачепило чоловіка за живе. Він розгнівався: «Невже ви думаєте, що я мріяв стати таксистом? У мене — вища освіта! Я — програміст! А який сенс у цьому? Після закінчення університету не знайшов собі роботи за спеціальністю й почав заробляти на життя як будівельник, робітник автомайстерні.
кароче да, в ойти всьо токо по блату или через постель
Чего? Программист не нашел работы?
Чего? Программист не нашел работы?
То выпускник местного зоопарка политеха. У нас в объявах специально пишут - выпускникам Житомирского политеха просьба не беспокоить .
Я — програміст! А який сенс у цьому? Після закінчення університету не знайшов собі роботи за спеціальністю й
Абаржаться Если бы это сказал человек с ВО по какому-нибудь мЭждународному мЭнЭджмЭнту или по особенностям зоологии дикобразов Бразилии я бы еще поверил.
Да г.нево какое - то . Сразу забирает фишку и выгоняет с работы.
Много чего раскручивается за счет демпинга чтобы подсадить людей на товар.
Много чего раскручивается за счет демпинга чтобы подсадить людей на товар.
Вопрос: за чей счёт демпинг? Если за счёт ИДС(РЭД как пример), то не вопрос.
Вопрос: за чей счёт демпинг? Если за счёт ИДС(РЭД как пример), то не вопрос.
Демпинг ценой услуг ИДС это последнее веяние. Конвульсии системы.