Недавно сестра вийшла заміж (весілля 75 чоловік), хочу поділитись своїми відгуками щодо: місце проведення: Собі клуб - дуже сподобалось в першу чергу мені як мамі те, що там до 21 години працюють (дуже якісно) 4 аніматори, які окрім розмальовок та якихось завдать слідкують за дітьми на батуті, надувній гірці, коли грають великими вуличними шахами осторонь дитячого майданчика ну і сам майданчик. Дуууууууууууууже велика територія, молодятам подарували чудовий віп номер + деякі гості там же (в клубі, а не з молодятами в номері) залишились ночувати. Ще є басейн, баня (на другий день після весілля да в баньку ууууууух). Щодо кухні - чогось особливого сказати не можу (була зайнята то фоткалась, то з кимось балакала, то попу доні мила ну і таке різне). Другий день весілля (вже менша кількість людей) ми пиячили в Етнографічному комплексі Українське село. Якщо ви там не були - дуже рекомендую (все ніяк не зберусь туди на майстер-клас з гончарства з дітьми). Величезна територія, є зоопарк, хатинки це просто чудо, свіже повітря, краса та й годі. ведучий весілля славнозвісний Потєхін - непогано, але як на мене його було забагато, конкурси (їх навіть конкурсами назвати важко) це повний , але танець назву його "як треба прибирати" просто бомба Всі вишиковуються на танцполі, він показує рухи (спочатку миємо підлогу - ось так ...., тоді витираємо пил - ось так ...., тоді приходить дружина ось так і так показує, де прибрано погано і ми починаємо знову: миємо підлогу ось так - ....) Там багато прикольних рухів + танцювати можуть навіть ті, хто соромиться, не дуже вміє, так як всі роблять одне і те саме фотограф я в нього закохалась , ось в кого я б хотіла фотосесію, а мені подарували якийсь ексар Результату поки що немає, тому відпишусь, якщо цікаво пізніше.
От і все. Сподіваюсь, що комусь знадобиться
Другий день весілля (вже менша кількість людей) ми пиячили в Етнографічному комплексі Українське село. Якщо ви там не були - дуже рекомендую (все ніяк не зберусь туди на майстер-клас з гончарства з дітьми). Величезна територія, є зоопарк, хатинки це просто чудо, свіже повітря, краса та й годі.
Одна проблема, кухня там никакая...
Был там в сентябре на свадьбе. Зал понравился. Места валом. Территория большая и красиво обустроена. Из еды понравился шашлык - объедение. Остальная еда так, на троечку. Еще, там утки и лебеди голодные.
Другий день весілля (вже менша кількість людей) ми пиячили в Етнографічному комплексі Українське село.
Одна проблема, кухня там никакая...
дякую, буду знати. Ми зняли великий двоповерховий будиночок, там була своя кухня, поруч мангал, так що їжа була вся своя
на другий день після весілля да в баньку ууууууух
Лучше не надо.
Лучше не надо.
в мене і не вийшло, були в іншому місці. А чому не треба, я в баньках 0, але думалось, що було б класно
Лучше не надо.
Чего не надо? Мы в прошлом году отмечали новый год в заведении, где были номера и банька, выспались и в баньку, супер было, отошли сразу