Зазвичай збірна грає в Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, здається ще в Одесі. Трибуни в Києві заповнені далеко не завжди, в Донецьку взагалі було щось незрозуміле (можливо, і через ціни на квитки). Але це все "футбольні" міста, де матчі не є подією, яку чекає все місто. А чому б матчі відбірного циклу до ЧЄ/ЧС не проводити в інших містах? Є ж і інші міста, де, як на мене, цілком можна було б проводити матчі - Полтава, Луцьк, Ужгород, Суми, Луганськ, Маріуполь, Миколаїв, Сімферополь, Чернівці, може ще когось забув. Імхо, інтерес до матчу був би значно більший, і це були б події, яких би чекали задовго до (якщо, звичайно, ціна на квитки буде не в розмірі зарплати за 2-3 тижні).
ПС: якщо не в ту гілку, модератори, перенесіть у відповідний розділ.
Ты точно не из Сум?
я могу лишь предположить, что они не соответствуют стандартам ФИФА
Що, прямо всі до одного не відповідають? А як же тоді грають збірні невеличких країн (те ж Сан-Марино, Ліхтенштейн, Фарери і т.п.)?
Ты точно не из Сум?
Точно. Але стадіон там досить пристойний.
Ты точно не из Сум?
Точно. Але стадіон там досить пристойний.
ну не зря же ты его два раза предложил
Що, прямо всі до одного не відповідають? А як же тоді грають збірні невеличких країн (те ж Сан-Марино, Ліхтенштейн, Фарери і т.п.)?
наверное да ты же не забывай о инфраструктуре ещё
надо поглядеть что там надо для этого.
а такие маленькие страны наверняка имеют парочку стадионов вообще на всей территории. а аккредитован вообще один скорей всего
дякую, виправив.
А о французах ты подумал? Им до Сум или Полтавы какой на каких оленях добираться?
почитай требования фифа к стадионам и все станет ясно.