Вони різні як мінімум так само як і різні Колумбії з кофеїном. Але проце декофеїнізіації прибирає деяку гірчинку, так як кофеїн гіркий. Це доволі відносна штука, більше на смак впливає ступінь обсмаження. В даному випадку обсмаження середнє і кава доволі м'яка менш кислотна, ніж Колумбія в світлому обсмаженні.
Декаф цікавий коли дійсно хочеться смачних напоїв, але багато кави пити не можна
а в кавʼярні без кофеїну каву роблять? Що б спробувати шо воно таке, дякую
Так, просто попросити зробити на декафі. Єдине, ми не тримаємо для декафу окремої кавомолки і тому змелюємо невеликими порціями заздалегіть. Тому очікувати ідеального еспресо не вийде. Буде приблизно на рівні автоматичних домашніх кавомашин. Але для молочний напоїв в цілому достатньо. Ну і можна ще попросити заварити воронку, тоді максимально можна розкрити смак
Wood_Elf 04.06.2025 22:56 пишет: Знову в наявності світла Колумбія
одразу скажу, врожай новий, ще й обрав доволі дорогий варіант.
це повний аналог тієї самої Колумбії Супремо, на яку я присів вже Бог зна скільки років , вірно я розумію?
Ну прям зовсім аналог не гарантую, навіть партія від партії трішки відрізняється. А врожай від врожаю тим більше. Ну і я ж обираю не повний аналог, а те що найсмачніше на мій погляд
Але що сподобається впевнений, соковита дуже
Якже довго я на неї чекав! Вона дійсно чудова, дуже соковита й для мене найкраща! Я тут, мав грішок, поки на неї чекав, експерименти експерементував: то в Сільпо взяв акційні(по 270) Колумбію, Ефіопію - ну таке собі, за акційну ціну доволі пристойні. А то раптом, відкрилася у мене "під боком" якась модна київська міська адміністрація? ростерія...взяв там щось(Мексика, Колумбія, Руанда) на пробу... ну, зовсім якесь ніяке воно там. І от, вчора, таки добрався до справжньої, улюбленої світлої Колумбії від Діми... Це ж, ну просто Свято смаків, нот та відтінків! Добре познається у порівнянні та ще й після деякої перерви...уся родина дружно кайфонула й впізнала ту саму Колумбію! Діма, дуже дякую!