наразі виробництво не працює. Коли зможемо знову запуститись поки не знаю, але на цьому тижні навряд.
Деякі позиції пропадають за наявності. Кому що треба пишіть 0987449949
Нажаль, не потягнув я цей блекаут ні фінансово, ні фізично. Але сподіваюсь за якийсь тиждень відновити роботу
тримайся!
Друзі!
наразі виробництво не працює. Коли зможемо знову запуститись поки не знаю, але на цьому тижні навряд.
Деякі позиції пропадають за наявності. Кому що треба пишіть 0987449949
Нажаль, не потягнув я цей блекаут ні фінансово, ні фізично. Але сподіваюсь за якийсь тиждень відновити роботу
Тримайся Друже, все буде Добре
Дякую за швидку доставку мого замовлення
Всім привіт!
Якимось дивом, але вдалось вчора трішки посмажити кави
З посмаженого вчора: 1. India 325грн 250г 2. Colombia Supremo 325грн 250г та 1150грн 1кг 3. Honduras red honey 350грн 250г 4. Ethiopia Yirgacheffe Aricha 400грн 250г 5. Colombia Alta Cielo natural 350грн 250г 6. Kenya Rumukia 500грн 250г
Кому змолоти попереджайте заздалегідь, промислова кавомолка працює тільки при світлі від міста
Всім привіт!
З посмаженого вчора: 1. India 325грн 250г 2. Colombia Supremo 325грн 250г та 1150грн 1кг 3. Honduras red honey 350грн 250г 4. Ethiopia Yirgacheffe Aricha 400грн 250г 5. Colombia Alta Cielo natural 350грн 250г 6. Kenya Rumukia 500грн 250г
Кому змолоти попереджайте заздалегідь, промислова кавомолка працює тільки при світлі від міста
Вчора побував у кав'ярні та трішки затарився...Дякую! Атмосфера у кав'ярні була така, начебто все ок - відвідувачі є, полички (у підсобному приміщенні) повні...дай вам Боже
Всім привіт!
Вчора побував у кав'ярні та трішки затарився...Дякую! Атмосфера у кав'ярні була така, начебто все ок - відвідувачі є, полички (у підсобному приміщенні) повні...дай вам Боже
ну в цілому тільки холодно, все ламається, сильно впали продажі пачок, паливо приблизно на 60 тисяч за місяць, електрику виставили одразу за лютий 23 тисячі і тд
Але в цілому ми сповнені оптимізму і дякуємо всім, хто приходить і підтримує в цей непростий час. Бо відробляти ми будемо ці місяці ще дуже довго, якщо втримаємось
Ну і я ще дуже торможу і постійно щось плутаю, просто не встигаю перемикати мозок між задачами. Тому якщо комусь щось наплутав вибачте, все виправлю
Зате я тепер сантехнік, елетрик, будівельник і ще трішки автомобільний майстер (знадобились навики самостійної заміни масла )
PS Прохання кому каву з помолом заздалегідь, бо іноді світло дають тільки вночі, а промислова кавомолка тільки від мережі
Ще раз хочу подякувати, в останні дні багато хто з автоюа заїхав і підтримав. А хтось навіть скинув на бензин.
Коли іноді навалюється одразу все і опускаються руки, то ще один "свій" відвідувач і слова підтримки надають крила
А ще ми невеличкий центр незламності, бо хоча й не заряджаємо щось важке, але телефони, ноутбуки, павери Та і банально посидіти попрацювати, коли підвів Інтернет. Чи набрати кип'ятку поки води взагалі нема і хочеться зігрітись.