Привіт а таке купаж 80/20 Italy - 990грн для капучино , Лате, підійде? Дякую
Привіт а таке купаж 80/20 Italy - 990грн для капучино , Лате, підійде? Дякую
Багато кав'ярень беруть Espresso Forte, дуже класно якраз під молочку
Але пам'ятаємо, вся кава доволі свіжа, пару днів після відкриття пачки тільки почне розкриватись смак
Був сьогодні у Діми, набрав трішки кави різноманітної та чаю, дуже дякую
отримав, дякую!
Спробував еспресо форте, смачна кава, дякую
спробував з молоком? Я, сьогодні спробував ії у подвійному еспресо. За свою ціну, доволі пристойна, мені здалося, хоча зазвичай віддаю перевагу світлому обсмаженню.
спробував з молоком? Я, сьогодні спробував ії у подвійному еспресо. За свою ціну, доволі пристойна, мені здалося, хоча зазвичай віддаю перевагу світлому обсмаженню.
робив капучіно мікс, еспресо не робим, зараз вже насипав Індіі теж смачна
Щойно посмажили Колумбію в світлому
Хто питав по новинкам. Багато чого з попереднього асортименту мікролотів закінчились і залишились тільки базові сорти кави. Але протягом тижня вже будуть новинки з нового врожаю, які підібрав 2-3 місяці тому на каппінгах новинок. Любителям цікавого, особливо під фільтр, буде з чого обрати
Дякуємо за каву еспресо форте
Дякую.. Дуже смачна кава. одне що ,не подобається ,; ЩО швидко випивають...,таке враження що їдять ложками.
Дякую всім за відгуки
Серед новинок, що вже встиг посмажити, хочу виділити Guatemala Dona Linda по 325грн 250г По суті це хороша альтернатива нашій звичній Колумбії
Також, чудовий мікролот Honduras Parainema. Буквально трішки світліше середнього обсмаження. Можливо, наступну партію ще спробую світліше. Кава поки що всім подобається і мені особисто також. Вистачить десь на місяць, встигність спробувати. По ціні 350грн 250г зробив трішки меншу націнку, аби більше людей мало змогу спробувати
Добрий день. Краще замовляти завчасно? Чи можна заскочити на феодосійську без попередженя,просто коли буде проходити маршрут руху повз вашу кав"ярню..
Добрий день. Краще замовляти завчасно? Чи можна заскочити на феодосійську без попередженя,просто коли буде проходити маршрут руху повз вашу кав"ярню..
стараємось тримати все в наявності, але так як багато не насмажуємо, то іноді щось може випасти з асортименту. Якщо треба щось конкретне і щоб точно було, то краще заздалегідь попросити відкласти Але вибір завжди є