Спочатку одного дня сам шото почав собі тиркати по кнопках, а через день просто перестав вмикатися. Материнка здохла, як думаєте?
сам шото почав собі тиркати по кнопках
це як?
сам шото почав собі тиркати по кнопках
це як?
ну там вони сенсорні типу, от вони самі по собі включалися-виключалися. Чую - пищить кнопками. А він втіхаря собі налаштовував запуск по розкладу. Але не судилося - помєр
Може комусь пригодиться
Отже, материнка не здохла. Виявляється, на самому пилососі збоку є отвір для штекера зарядки. І він з часом забруднюється. При тому він працює по принципу гнізда для навушників - якщо замкнулось коло, то зарядка з док-станції нє пайдьоть.
отже втикнув я туди шнур і румба ожив Тепер залишилося остаточно з'ясувати, чи це щось неальо з контактами на станції, на румбі чи з самою док-станцією
Може комусь пригодиться
Отже, материнка не здохла. Виявляється, на самому пилососі збоку є отвір для штекера зарядки. І він з часом забруднюється. При тому він працює по принципу гнізда для навушників - якщо замкнулось коло, то зарядка з док-станції нє пайдьоть.
отже втикнув я туди шнур і румба ожив Тепер залишилося остаточно з'ясувати, чи це щось неальо з контактами на станції, на румбі чи з самою док-станцією
на моем контакты тоже загрязняются, и он начинает ерзать на док-станции, не понимая, что он уже на ней. Протирка помогает
на моем контакты тоже загрязняются, и он начинает ерзать на док-станции, не понимая, что он уже на ней. Протирка помогает
Ага, буває таке.
Зараз від шнурка напряму пилосос нормально заряджається. Але на док-станції заряджається хвилин 20, далі висвічує error 05.
По мануалу - це якась фігня із заряджанням. І мануал каже робити ресет шляхом натискання кнопки clean упровдовж 10 секунд. Він то, канєшно, ресетиться, але через 20 хвилин знову помилка
Ага, буває таке.
Зараз від шнурка напряму пилосос нормально заряджається. Але на док-станції заряджається хвилин 20, далі висвічує error 05.
По мануалу - це якась фігня із заряджанням. І мануал каже робити ресет шляхом натискання кнопки clean упровдовж 10 секунд. Він то, канєшно, ресетиться, але через 20 хвилин знову помилка
А кто-то купил это чудо? Есть отзывы? А то заманчивая цена...
Ну там же є один відгук. Кругами їздить, не пилососить
Ну і враховуй, що пилосос регулярно потребуватиме заміни фільтрів і щіток, а іноді і коліс чи ще чогось. До румби ти це знайдеш і купиш за 5 хвилин. А от до такого чуда - навряд
какой робот на сегодняшний день актуален?)) хочу что-то толковое прикупить в квартиру..
какой робот на сегодняшний день актуален?)) хочу что-то толковое прикупить в квартиру..
Румба, звісно. Якщо по бюджету ок. А там вже вибирай за потребами (наявністю волохатих домашніх тварин) і фінансовими можливостями.
Переваги - легко можна знайти всі запчастини і витратні матеріали, виробник з досвідом і так далі
Вот тут мой отзыв с сравнением Румбы и Neato. Рекомендую именно последний.