Ну то повезло...як ще це розцінити. Загалом зависло 6 консолідованих посилок по 3 - 10 айтемів в посилках загалом на 50 баксів. Причому Укрпошта прислала посилання - надай копійчані інвойси для уникнення затримки. Хер я їм щось буду надавати, хай везуть назад в Китай
Митниця - красаучеги! Я вже отримав девайс один кухонний неділю назад, а вони тіко виставили підтвердження на розмитнення... Мабуть, то я став піддослідним кроликом на шляху введдення тотального розмитнення.
Темні часи нас чекають в найближчому майбутньому, темні...
На Meest все застрягає, підтверджень не надавав Тримали 20 днів, потім відпустили - мабуть реєстри чекали від продавців Через Укрпошту більш значуще йшло, там надавав інвойси, ну а через Нову Пошту все за 10 днів прийшло.
Питаннячко Алі в Харків відправляє? Знайомий переїхав тимчасово, а змінити адресу доставки на Харків алі не дає Це баг чи так і є?
Замовив реле напруги, а приїхала якась фігня - три лівих предмети в посилці. Доставка міст. Написав поки продавану. Доставку поки не підтвердив. При натисканні на рефунд пише : "Sorry, you can't request a return/refund for this order Returns/refunds can only be requested 10 days after the seller ships the item(s). If you have any questions, please contact the seller or AliExpress." Це треба доставку підтвердити, чи шо?
Це буває якщо доставка виконана дуже швидко. Треба почекати, коли спливуть 10 діб. В моєму випадку замість копійчаної фігні прислали просто порожню упаковку, посилка доїхала за тиждень, почекав пару днів, подав на рефанд з фотками отриманого, протягом хвилини отримав свої $2 назад.
Відправлено 11.03. Приїхало сьогодні. 12 днів. Дякую, почекаю трохи.
Це треба доставку підтвердити, чи шо?
Да. Рефаунд по несоответствию содержимого либо по неработоспособности оного можно открыть только после подтверждения получения. Я когда открывал. забыв подвердить получение, оно меня переспрашивало даже: "Вы получили посылку? Подтвердите". Спустя 10 дней после отправки - то для не полученных посылок, с причинами типа типа "нет движения/застряла в транзите/продавец дал фейковый трек".
Ясно. Дякую. Почекаю до завтра, що відповість продаван.
Ясно. Дякую. Почекаю до завтра, що відповість продаван.
Сьогодні можливість рефанду з'явилась. Доставку не підтверджував. Пропонувало якийсь швидкий рефанд бонусами, але я вибрав грошима.. PS: Вимагають повернути посилку, інакше рефанд ніхт:
A solution has been reached so please return the item before 23 квіт., 08:00 за Києвом , otherwise no refund will be processed.
PPS: Надіслали оплачену (!) накладну для відправлення Укрпочтою на Київ, якийсь ФОП. Вже відправив.
PS: Вимагають повернути посилку, інакше рефанд ніхт: PPS: Надіслали оплачену (!) накладну для відправлення Укрпочтою на Київ, якийсь ФОП. Вже відправив.
Это еще адекватно (но, походу, только для недорогих посылок). Мне зарядили в обоих последних спорах по 50 с копейками баксов и по явно бракованному товару возврат в Китай. А там доставка 20-25 баксов только. По схеме "мы потом вернем стоимость доставки купоном, но это не точно". И даже попытка получить частичный рефаунд на ремонт, не отправляя обратно, не увенчалась успехом.
...Надіслали оплачену (!) накладну для відправлення Укрпочтою на Київ, якийсь ФОП. Вже відправив.