В ответ на: Даже если бы тебя с 17 копейками послали на йух - тебе же необязательно туда идти, хе-хе-хе... Не плати тогда вообще. Раба из себя надо выдавливать по капле... Из себя!
Вообще, совершенно правильная мысль. Завтра же опробую данный расклад у нашего городского рынка - там по рупчику дерут, невзирая. Хотя там обычная стоянка на односторонней улочке. Хе-хе.. По семнацать копеечек в час... Гы-гы! А номерок документа по базе ВРУ низзя узнать? Чтобы отпечатать и тыцять в наглые морды?
Согласитесь - ведь если у тебя нет 17 копеек, то ведь это не повод, чтобы бросать машину где попало, нарушая ПДД.
Тут всё, как в правильном капитализме - нет 17 копеек, ходи пешком полтора квартала, есть 17 копеек - паркуйся в упор к вокзалу. Кто заработал 17 копеек - тот имеет больше прав, чем тот, кто не смог заработать 17 копеек. ЛОГИКА!
Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України ''Про додаткові заходи щодо фінансування загальної середньої освіти'' та внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України ''Про місцеві податки і збори'' Номер документа:1661-III Дата документа:20.04.2000 Вид документа: Закон Номер реєстрації документа в Мінюсті: Дата реєстрації документа в Мінюсті: Статус документа:Діючий документ Короткий опис: Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України ''Про додаткові заходи щодо фінансування загальної середньої освіти'' та внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України ''Про місцеві податки і збори''
-------------------------------------------------------------------------------- Текст документа (Частина 1): Увесь документ
З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України "Про додаткові заходи щодо фінансування загальної середньої освіти" та внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України "Про місцеві податки і збори"
( Відомості Верховної Ради (ВВР), 2000, N 29, ст.231 )
Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:
1. Визнати таким, що втратив чинність, Закон України "Про додаткові заходи щодо фінансування загальної середньої освіти" ( 1065-14 ) (Відомості Верховної Ради України, 1999 р., N 45, ст. 399).
2. Абзац дев'ятнадцятий статті 1 та статтю 17-2 Декрету Кабінету Міністрів України від 20 травня 1993 року N 56-93 "Про місцеві податки і збори" (Відомості Верховної Ради України, 1993 р., N 30, ст. 336, N 32, ст. 340; 1995 р., N 30, ст. 229; 1999 р., N 45, ст. 399) виключити.
3. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.
В ответ на: А мне львовяне говорили - хорошо у вас в Киеве - у нас чуть на светофоре зазевался - и чуть ли не все стоящие следом гудеть начинают
Я, як корінний львів'янин, який тиждень тому повернувся з Києва, де їздив два тижні заявляю, що це неправда. Гудять дуже рідко і дуже мало хто. До нас приїхав ніби в якесь маленьке село, всі ледь плентаються, спокійні
В ответ на: Что-то кумарить меня многое на дороге стало...
вот-вот, а меня не просто кумарит, у меня душа требует каких-то ответных действий. Еще не придумала каких. Я вот думаю, может, в следующий раз, когда я буду ехать 100 км.ч по Московскому мосту, а мне упрутся сзади в бампер и начнут блымать, включать что-ли заднюю противотуманку...
Не! Не так! Я включаю левый поворот! Действует безотказно. Особенно если слева отбойник разделительный.