Коли буде в продажі оновлений Дастер? Варто почекати чи брати те що є зараз? Знайомі хочуть брати.
Лучше бы Дастер вообще не брать Посмотрите на комплектацию - это даже не база, а полная пустышка. Внедорожник без ABS и электропакета. Зачем? Сравните с комплектом BYD S6 (http://www.infocar.ua/compare_8048-5171.html) и не говорите про "качество и сверхбезопасность" Duster. Рельно они на одном уровне, разница только в довесках.
Лучше бы Дастер вообще не брать Посмотрите на комплектацию - это даже не база, а полная пустышка. Внедорожник без ABS и электропакета. Зачем? Сравните с комплектом BYD S6 (http://www.infocar.ua/compare_8048-5171.html) и не говорите про "качество и сверхбезопасность" Duster. Рельно они на одном уровне, разница только в довесках.
Потрібен кліренс, дизель, повний привід не обов"язково але +; бюджет $20000 +/-. BYD тільки бачу бензин. Є інші варіанти крім Дастера?
В этой ценовой с дизелем, наверное, нет. Хотя я бы либо дизелем жертвовал, либо уже на Тушкан копил...
и не говорите про "качество и сверхбезопасность" Duster. Рельно они на одном уровне, разница только в довесках.
Коли буде в продажі оновлений Дастер? Варто почекати чи брати те що є зараз? Знайомі хочуть брати.
По идее, уже в продаже. Я тока не понял наскоко он обновленный.
215 штук, если доставить такие "суперопции", как кожа на руле... и там даже климата нет...
В этой ценовой с дизелем, наверное, нет. Хотя я бы либо дизелем жертвовал, либо уже на Тушкан копил...
Початково розраховували на 160000грн. Потім дилер сказав що моноприводні дизельні Дастери вже не завозять (що і підтверджує вищевказана стаття). Тому розтягнули бюджет до 190000грн. Відповідно далі розтягувати до Тушкана, а потім до Кашкая і т.д. нема смислу.
Бензинові варіанти конкурентів відпадають так як авто буде дуууже багато їздити - робоча конячка на фірмі.
215 штук, если доставить такие "суперопции", как кожа на руле... и там даже климата нет...
Це в бензиновій версії. У дизельній кондиціонер в базі вже є.
Є інші варіанти крім Дастера?
Доккер. Клиренс 19 см, дизель, монопривод, куча места, та же проверенная нашими кратерами подвеска, цена ближе к земле. DOKKER Ambiance Diesel 1,5 л 85 л.с. UAH 158 800,00 + Задний парктроник UAH 1 500,00 + Кондиционер UAH 6 000,00 + Противотуманные фары UAH 1 000,00.
В 170 тысяч со всем разумно желаемым уложиться вполне можно в общем.
...
причем тут кондиционер к климат-контролю?
Є інші варіанти крім Дастера?
Доккер. Клиренс 19 см, дизель, монопривод, куча места, та же проверенная нашими кратерами подвеска, цена ближе к земле. DOKKER Ambiance Diesel 1,5 л 85 л.с. UAH 158 800,00 + Задний парктроник UAH 1 500,00 + Кондиционер UAH 6 000,00 + Противотуманные фары UAH 1 000,00.
В 170 тысяч со всем разумно желаемым уложиться вполне можно в общем.
Дякую. Теж хороший варіант. Ще дивився на Sandero Stepway, але там багажник виглядає маленьким.
...
причем тут кондиционер к климат-контролю?
Упс, відразу щось не вловив...
Тому розтягнули бюджет до 190000грн.
В цю ціну є Korando, але без ПП.
Тому розтягнули бюджет до 190000грн.
В цю ціну є Korando, але без ПП.
+ Менший кліренс (180мм проти 205мм), більший двигун - більший розхід.