Сьогодній зайшов у список іменниників. Як завжди безліч усім відомих форумчан.
Andreevna - останній візит у 2011 році та 1 повідомлення AZART - останній візит у 2006 році cotowi4 - 2010 рік останній візит Dundel - 2004 рік останній візит
Якщо вони вам потрибні у комерційних цілях, то можна хоч не відображати їх у списку іменинників???
Мы мирные люди, но наш бронепоезд стоит на запасном пути
Хороший клон - заранее сознанный клон
Если всех таких поудалять, а они успели понаписать хотя бы по одному сообщению то нужно удалять с зачисткой всего ими написаного и не тоько, иначе ой какие глюки начнутся. Потом сами же будете вопить что то не работает , а это глючит, свои темы править нельзя, пропал доступ в какой-то раздел и т.п.
Сьогодній зайшов у список іменниників. Як завжди безліч усім відомих форумчан.
Andreevna - останній візит у 2011 році та 1 повідомлення AZART - останній візит у 2006 році cotowi4 - 2010 рік останній візит Dundel - 2004 рік останній візит
Якщо вони вам потрибні у комерційних цілях, то можна хоч не відображати їх у списку іменинників???
по какому признаку? поздравлять тех у кого более 500 сообщений? кто пишет каждый день? кто месяц не заходил того не позравлять?
есть пользователь, к примеру, который был зарегистрирован, и начал писать после 2-х лет молчания.
Если всех таких поудалять, а они успели понаписать хотя бы по одному сообщению то нужно удалять с зачисткой всего ими написаного и не тоько, иначе ой какие глюки начнутся.
И это очень весомый фактор.
поздравлять тех у кого более 500 сообщений? кто пишет каждый день? кто месяц не заходил того не позравлять?
есть пользователь, к примеру, который был зарегистрирован, и начал писать после 2-х лет молчания.
Давай не перекручувати. Якщо у людини останній візит у 2004-2006 році то вона явно не отримає поздоровлення.
Я думаю можна настроїти фільтр не відображати неактивних (що навіть не заходили) 3-4 роки...
Як в анекдоті:
Напис у чоловічому туалеті: "Маша, я тебе кохаю! Міша". Нижче ще один напис: "Міша, ти ідіот - це чоловічий туалет, Маша сюди не ходить"