Тут за Синєвир питали, а є ще один варіант. Є ще невеличке, але надзвичайно приємне озерце на Майдані. Це за Бориславським перевалом. Дорога туди звичайна, Карпатська, кам`яна грунтівка - кілометрів 10-15. Але будь-яка іномарка заїде. В мене на зубилі ніяких проблем не виникало. Це така собі база відпочинку. Пара невеликих корпусів і дерев`яні будиночки. Умови вельми спартанські. Є їдальня. В минул... ні, позаминулому році, проживання з харчуванням було 35 грн/носа. Без харчування - 15. Хоч умови проживання такі собі, але саме місце просто прекрасне. Після бази сіл нема вже ніяких, починаються дикі гори. Але перлина цього місця - озерце. Вода там... ну це казка якась! Надзвичайно м`яка. Вилазити з нього не хочеться абсолютно! Пам`ятаю, як позаминулого року - там мала моя відпочивала місяць - їздив до неї навідатись з друзями. Так під кінець поїздки дощ падав. І вони все рівно полізли купатись! Це таке враження, що в молоці плаваєш Тільки прозорому Я так думаю, що, можливо, якщо з погодою все буде добре, чкурну туди на пару днів на наступні вихідні. Відзначити початок відпустки. так би мовити Може навіть з наметом, бо там з вільними місцями завжди проблема, а додзвонитись, щоб замовити, важко. Але я в наметі люблю спати Якщо хтось зацікавиться, розкажу як їхати А може і разом організуємось
Дай координаты цели!))))...по карте..названия населенных пунктов...как ехать итд... Я о нем слышал, но так и на заехал туда, не знал как. Из расказов местного населения дорога понятной не стала.... Если есть 1*200000 карта...буду Щиро вдячным!
ЗдОрово! Вода в озере холодная? По горам полазить можно? Как с грибами? А с палаткой там заночевать проблем не будет? В смысле подходящего места, безопасности. Мы всегда едем полностью автономно (палатки, газ баллон), но близость к людям желательна. В домиках вряд-ли остановимся - у нас собачка, овчарка, немецкая, черная (красивая!). Если можешь, кинь кусок карты с указанием места, а там уж разберемся. Вообще мы прикидываем более-менее разнообразный маршрут по Карпатам с 4-5 местами ночевок и посещением местных достопримечательностей, как то соляные шахты, Солотвино, Ужгород, различные красивые места. А то ездить только в Поляну надоело (хотя она остается главной целью маршрута).
Гриби - не знаю, я там не встиг освоїтись. Я на гриби в Корчин і Либохору їжджу. Вода джерельна, але прогрівається. Оскільки я люблю холодну, то вона мені була місцями навіть затепла Зараз пошукаю карту. Якщо не знайду - візьму в машині і або відсканую, або словами опишу. Там не складно.
Зі Львова виїжджаєм по стрийській трасі, проїжджаєм Миколаїв, тоді можна в Стрий, а потім до Дрогобича, а можна в Пісочній повернути направо і прямо в Дрогобич.
Протикаємо Дрогобич в напрямі до Борислава, протикаєм Борислав, далі перевал, Східниця, Рибник і в кінці цієї дороги Майдан.
Заблудитись там важко, але пару раз перепитати напрямок можливо доведеться Ну, я заїхав з першої спроби.
Заинтересовался Вашим сообщением!!! Собираюсь с конца месяца с ребенком (10 лет) поехать отдохнуть дней на 7 в сторону Карпат. Машиной в этих краях не ездил, поэтому интересна любая информация. Стоимость не настолько принципиальна, можно ли подробнее о «спартанских» условиях, и как можно застолбить себе место.